5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Taraftardan Başkan Oğuz’a teşekkür

ALİAĞASPOR TARAFTARLARINDAN BAŞKAN OĞUZ’A TEŞEKKÜR

Aliağaspor taraftarlarından Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’a teşekkür. Uzun bir aradan sonra ilçede futbol takımının kurulması ve liglerde boy göstermesinden büyük mutluluk duyduklarını belirten Aliağaspor taraftarları Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’a seçim öncesi futbol takımının kurulacağı yönünde verdiği sözü yerine getirmesinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Oğuz’un özellikle seçim öncesi Aliağa’da futbol takımının yeniden kurulması yönünde verdiği sözü tutmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten ve taraftarlar adına açıklama yapan yeşil beyazlı takımın vefakar taraftarı ve amigosu Marko Muharrem (Muharrem Şen) “Bizim için en alt ligden başlamak acı da olsa kentimizde yeniden futbol takımı kurulmasından ve yeşil beyazlı Aliağaspor formasıyla boy göstermesinden son derece mutluyuz. İlk haftadan itibaren taraftarlarımızın futbolu ne kadar çok özlediğini gördük. Sporun tüm dallarının ayrı bir güzelliği, ayrı bir taraftar profili olsa da futbolun ne kadar özel bir spor olduğunu evrenselliğini ve vazgeçilmez olduğunu daha ilk haftadan gördük. Taraftarlarımızın futbol hasretini dindiren bu konuda Aliağa halkının hislerine tercüman olan futbol takımının kurulması sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Turgut Oğuz’a ve Aliağaspor Kulübü Başkanı Metin Timurhan’a ayrıca emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

“ALİAĞA ESKİDEN OLDUĞU GİBİ FUTBOLCU ÜRETEN BİR KENT OLMALI”

“Futbol takımımızda büyük emekleri olan ve eminiz ki takım satıldıktan sonra kemikleri sızlayan rahmetli Genel Kaptanımız Kıvırcık Yakup artık rahat uyusun. Aliağaspor liglerde var olduğu sürece hep yanında ve destekçisi olacağız.” diyen Marko Muharrem futbol takımının satılmasından sonra tesislerin kaderine terk edildiğini belirterek; “Ayrıca futbol takımının yeniden kurulması ile milyonluk tesisler tanker sahası olmaktan kurtuldu. Ancak bu süreçte kaderine ve çürümeye terk edilen tesisler yeniden elden geçirilmeli bunun yanında kente yeni futbol tesisleri kazandırılmalıdır. Aliağa eskiden olduğu gibi artık futbolcu üreten bir kent kimliğine geri dönmelidir. Bu konuda ciddi çalışmalar yapılamasını gerekir. Futbolun A’dan Z’ye yeniden yapılandırılması için ayrı bir yönetim olması gerekir diye düşünüyoruz” dedi.

ALİAĞASPOR TARAFTARLARINDAN BAŞKAN OĞUZ’A TEŞEKKÜR
ALİAĞASPOR TARAFTARLARINDAN BAŞKAN OĞUZ’A TEŞEKKÜR
İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 11:24:00
Güncelleme :6 Şubat 2010 Cumartesi 14:20:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?