19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Tayland'da boğularak hayatını kaybetti

Ege Bölgesi'nin tanınmış kuyumcu toptancılarından İzmirli işadamı Mesut Yetkin, eşiyle birlikte ikinci balayı için gittiği Taylant'ın Buket Adası'nda denizde boğularak hayatını kaybetti.


Olay, Tayland'ın Buket Adası Karon sahilinde 28 Ekim günü saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Asgold firmasının Eski Ege Bölge Müdürü ve Kemeraltı'ndaki Yetkin Kuyumculuk'un sahibi Mesut Yetkin (41), ev hanımı eşi Hande Yetkin (36) ile birlikte 20 Ekim tarihinde 2. balayı için İzmir'den Tayland'a tatile gitti. Buket Adası'nda denize giren çift, gel-git nedeniyle oluşan büyük dalgalara kapılarak açığa doğru sürüklendi. Kendini kurtarmayı başaran Hande Yetkin kıyıya çıkarken, eşi
Mesut Yetkin hayatını kaybetti


Olayın şokunu ve büyük üzüntüsünü yaşayan Hande Yetkin, eşinin cenazesiyle birlikte uçakla bu sabah İzmir'e geldi. Mesut Yetkin, Altındağ Sütçü Hacı Hasan Camii'nde ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Altındağ Kokluca Mezarlığı'nda toprağa verildi. Eşiyle birlikte ikinci balayına çıktıklarını ve 6 Kasım günü İzmir'e geri döneceklerini söyleyen 2 çocuk annesi Hande Yetkin, "Eşim 'Tayland ve Buket Adası yaşanıp ölünecek cennet gibi bir yer' derdi. Sanki burada öleceği içine doğmuş gibi konuşurdu.

Kurtarma ekipleri çok geç kaldıkları için eşim öldü" dedi. Buket Adası'nda aynı gün başka bir İngiliz turistin daha gel-git olayı nedeniyle boğularak hayatını kaybettiğini söyleyen Hande Yetkin, "Bizim gel-git olayından haberimiz yoktu. Sahilde gel-git olayıyla ilgili uyarı levhası olması gerekirdi. Böyle bir levha olmadığı için eşim ihmal kurbanı oldu. Bu işin peşini bırakmayacağız" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2007 Perşembe 00:36:25
Güncelleme :1 Kasım 2007 Perşembe 10:09:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?