5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

TDH büyük buluşmaya hazırlanıyor

TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİ LİDERİ SARIGÜL PAZAR GÜNÜ İZMİR'DE

Türkiye Değişim Hareketi'nin (TDH) 17 Ocak Pazar günü saat 13:00'te Bornova Meydanı'nda yapılacak 'İktidar Yolunda İzmir Buluşması' öncesinde partileşme sürecinde emek veren önemli isimler kente gelmeye başladı.

Parti kurucuları arasında yer alan Bayındırlık Bakanlığı Eski Müsteşarı Sabri Erbakan, Petrol Ofisi Eski Genel Müdürü ve Vakıflar Eski Genel Müdürü Mehmet Gültekin, 22. Dönem Karabük Milletvekili Ali Öğüten gibi isimler, Bornova'daki büyük buluşma öncesinde yapılan çalışmaları denetlemek üzere TDH'nın Alsancak'taki merkezini ziyaret etti.

Bürokrasi, idare ve siyaset dünyasından önemli isimleri TDH'nın 'İktidar Yolunda İzmir Buluşması' vesilesiyle İzmir'de ağırlamanın onurunu yaşadıklarını belirten TDH İzmir Ege Bölge Sorumlusu Hüseyin Aslan, "İzmir'e, Ege'ye, hareketimize ve genel başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül'e layık bir buluşmayı pazar günü tüm görkemiyle gerçekleştireceğiz" dedi. Genel Başkan Mustafa Sarıgül'ün dün (Çarşamba) saat 23:00'te İzmir'e ani bir ziyaret yaptığını anlatan Hüseyin Aslan, şöyle konuştu: "Sayın Genel

Başkanımızla gece 01:00 sularında Bornova Meydanı'na bir kez daha gittik ve 'Büyük Buluşma'ya son şeklini verdik. Birlikte çok sayıda taksi durağına uğrayıp taksici esnafıyla dertleşen Sayın Genel Başkanımızı saat 04:00'e doğru uğurladık. Sayın Sarıgül, İzmir'deki hazırlıklardan memnun bir şekilde kentimizden ayrılırken, iktidar kupasını AK Parti'nin elinden almak için herkesi İzmir'de Pazar günkü yarı finale, büyük buluşmaya bir kez daha davet etti."

TDH kurucusu ve Bayındırlık Bakanlığı Eski Müsteşarı Sabri Erbakan ise, şunları söyledi: "İzmir'de TDH Bölge Sorumlusu Hüseyin Aslan yönlendirmesinde Büyük İzmir Buluşması öncesinde yürütülen çalışmaları memnuniyetle gördük. İzmir'in büyük buluşmaya hazır olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Sayın Aslan ve ekibini kutlarım."

TDH kurucularından Mehmet Gültekin de, 'İktidar Yolunda İzmir Buluşması'nın Mustafa Sarıgül'ün sempatisiyle Ege'nin dinamizmini birleştirecek bir şahlanış olacağına inandığını söyledi. Gültekin, İzmir'deki hazırlıkların üst seviyede olduğunu gördüklerini ve 24 saat açık kalan il ve ilçe binalarına yönelik anlık denetimlerinde değişim askerlerinin nöbette ve göreve hazır olduğuna tanık olduklarını anlattı.

TDH kurucusu 22. Dönem Karabük Milletvekili Ali Öğüten de, Türkiye Değişim Hareketi'nin iktidar alternatifi olan tek seçenek olduğunu savunduğu konuşmasında, "TDH; programıyla, tüzüğüyle, kadrolarıyla gerçek bir değişimin adresi olacak. İzmir de, Türkiye'yi değişime hazırlayacak bu üç temel merak konusunun ilk kez kamuoyuna duyurulduğu kent olarak anılacak" dedi.

TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİ LİDERİ SARIGÜL PAZAR GÜNÜ İZMİR'DE
TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİ LİDERİ SARIGÜL PAZAR GÜNÜ İZMİR'DE
TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİ LİDERİ SARIGÜL PAZAR GÜNÜ İZMİR'DE
TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİ LİDERİ SARIGÜL PAZAR GÜNÜ İZMİR'DE
TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİ LİDERİ SARIGÜL PAZAR GÜNÜ İZMİR'DE
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 16:46:02
Güncelleme :14 Ocak 2010 Perşembe 18:07:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?