5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Tekvando kardeşliği!

TEKVANDO KARDEŞLİĞİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tekvandocuları, İspanya'nın Galacia kentinden gelen konuk sporcularla ikili kamp yaparak şampiyonalara birlikte hazırlanıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando Takımı ile İspanya'nın Galacia kenti Tekvando Takımı, ülkelerinde yapılacak şampiyonalara İzmir'de yaptıkları ikili kamp ile hazırlanıyor. Büyükşehir Belediyesi Tekvando takımının başarılarını duyan İspanyol ekibi, İzmir'de kampa girmek üzere kente geldi.

Celal Atik Spor Salonu ile Evka 4 Kapalı Spor Salonu'nda süren kamp çalışmalarında, iki takımın birlikte gerçekleştirdiği antrenmanlar oldukça renkli geçiyor. Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda birçok başarıya imza atan İzmir Büyükşehir Belediyesi Tekvando Takımı ile aralarında İspanyol Milli Takım sporcularının da bulunduğu konuk takım arasındaki kamp müsabakaları ise hem çekişmeli hem de centilmence geçiyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando Takımı Antrenörü Suat Hastürk ile İspanyol Galacia Takım Teknik Direktörü ve aynı zamanda İspanya Milli Takım Antrenörü olan Jesus Benito, kampın oldukça verimli geçtiğini belirterek ülkelerinde yapılacak şampiyonalara en iyi şekilde hazırlandıklarını söylüyorlar. Konuk Teknik Direktör Benito, daha önce İzmir takımının oldukça iyi olduğunu duyduklarını ve bu nedenle kamp için İzmir'i tercih ettiklerini vurguladı.

Konuk takımın bayan yöneticisi ve aynı zamanda Galacia Tekvando Federasyonu Başkanı Merce Baarrientos ise daha önce İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcusu olan Gülşah Alanso'nun eşi İspanyol Rosendo Alanso ile arkadaş olduklarını ve İzmir takımının başarılarını ondan da dinlediklerini söyledi. Baarrientos, "Arkadaşım Rosendo, İzmir takımının ne denli iyi olduğunu bana anlatmıştı. Şu anda kendim de gördüm, çok iyi sporcular var" şeklinde konuştu. Baarrientos, İzmir'e 2005 yılında UNIVERSIADE için geldiğini de sözlerine ekledi.

TEKVANDO KARDEŞLİĞİ
TEKVANDO KARDEŞLİĞİ
TEKVANDO KARDEŞLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 11:31:00
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 13:20:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?