5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Terör operasyonu: 4 gözaltı

İZMİR'DE TERÖR OPERASYONUNDA 4 GÖZALTI

İzmir'in Konak ilçesi Kadifekale semtinde terör örgütü PKK lehine slogan atıp okul, ev ve polise taşla saldıran genç ile 3 arkadaşı, polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Konak ilçesi Kadifekale semtinde dün gece terör örgütü PKK yandaşı grup, bir ilköğretim okulu ile 2 kadının yaşadığı bir ev ve belediye otobüsünün camlarına taş atıp kırdı. Sloganlar atarak sokak aralarına kaçan göstericiler, bölgede görevli Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerini de taş yağmuruna tuttu. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı polislerin de desteğiyle yaşanan kovalamaca sonucu yakalanan 18 yaşındaki O.U. ile 16 yaşındaki 3 arkadaşı gözaltına alındı.

Buca'da yaşadığı ve korsan gösterilere katılmak için Kadifekale'ye gittiği öğrenilen O.U.'nun İzmir'de BDP tarafından düzenlenen mitingde de terör örgütü PKK'nın sözde bayrağını açtığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan yaşı küçük 3 şüpheli Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken, O.U. ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İZMİR'DE TERÖR OPERASYONUNDA 4 GÖZALTI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2010 Pazartesi 15:37:05
Güncelleme :4 Ekim 2010 Pazartesi 16:16:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?