5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Torbacılara operasyon

İZMİR'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

İzmir'in farklı ilçelerinde, uyuşturucu satışına yönelik 4 ayrı operasyon düzenleyen polis, ''torbacı'' olarak adlandırılan sokak satıcıları oldukları ileri sürülen 4 kişi ile 17 kilo 550 gram esrar maddesi ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, yapılan ihbarlar üzerine uyuşturucu satışına yönelik Konak, Karabağlar ve Bornova ilçelerinde 4 ayrı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlarda ''torbacı'' olarak adlandırılan sokak satıcıları oldukları ileri sürülen H.V.(45), B.Y.(28), A.C.(35) ve H.N.(48) isimli şahıslar gözaltına alınırken; üzerlerinde, evlerinde ve tespit edilen saklama yerlerinde toplam 17 kilo 550 gram esrar ele

geçirildi. Gözaltına alınan H.V. ve B.Y.'nin daha önce uyuşturucu satmak suçundan polislerce defalarca yakalandıkları belirtilirken, ilk kez yakalanan A.C. ile H.N.'nin ise ''para kazanmak'' amacıyla özellikle gençlere esrar sattıkları öğrenildi. 4 zanlı, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İZMİR'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU
İZMİR'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2010 Çarşamba 16:22:02
Güncelleme :13 Ekim 2010 Çarşamba 19:36:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?