5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Torbalıspor 3 puana kilitlendi

TORBALISPOR 3 PUANA KİLİTLENDİ

Geçtiğimiz hafta Balıkesirspor karşısında aldıkları mağlubiyet sonrası üzülen Torbalısporlu futbolcular Araklıspor maçına kilitlendi. Takım arkadaşları ile birlikte iyi bir şekilde hazırlandıklarını söyleyen kaptan Emrah, 3 puan sözü verdi.

Torbalıspor’da 2,5 yıldır top koşturan, takımın amatör ligden yükselmesinde emeği olan Emrah Demirkıran şimdi de Torbalıspor’un bir üst lige yükselmesi için takım arkadaşları ile birlikte mücadele ediyor. 29 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Emrah, Balıkesir karşısında alınan kötü sonucun alışma dönemi nedeniyle alındığını ifade etti.

Torbalıspor’un iyi bir takım olduğunu bunu 20 hafta lider kalarak ispat ettiğini dile getiren kaptan Emrah Demirkıran; “Hocamızla birlikte yeni bir sistemle çalışmaya başladık. Yeni sisteme alışmaya çalışıyoruz. Araklıspor’a iyi bir şekilde hazırlandık. Tüm arkadaşlar Balıkesir maçını unuttu, şimdi hedef Araklı maçı. Bir sezonda takımın kötü günü olur. Balıkesir ile oynadığımız maç kötü günümüzdü. Takıma katılan yeni transferlerle gücümüze güç kattık” dedi.

YARALI ASLANLAR ÇARPIŞACAK

Araklıspor’un da kendileri gibi mağlup olduğunu bu maça iyi hazırlanıp galibiyet parolası ile çıkacağını söyleyen Emrah Demirkıran; “Grubumuzda kötü takım yok, 1. ve 2.’lerle oynuyoruz. Herkes bir üst lige çıkmak için mücadele ediyor. Araklıspor’da bizim gibi yaralı. İlk maçında mağlubiyet aldık. 7 Eylül Stadyumunda oynayacağımız maç 2 yaralı aslanın çarpışmasına sahne olacak. Ama kazanan Torbalıspor olacak. Bunun için sahada elimizden geleni yapacağız. Sahaya çıkıp işimizi yapacağız. Taraftarımızı tribünde bizi desteklemeye çağırıyorum” şeklinde konuştu.

Adnan Özbağcı’yı geçtiğimiz sezon Altınorduspor Teknik Direktörlüğü görevinden tanıdıklarını dile getiren Emrah Demirkıran; “Hocamız Altınorduspor Teknik Direktörlüğü görevini yaparken yakından tanıyorduk. Çok başarılı bir hoca olduğunu biliyorduk. Hocamız çok hırslı, sahada savaşan, mücadele eden futbolcuları seviyor. Hocamızın bu tavrı takımda rekabeti arttırıyor. Futbolcular koşmazsam, mücadele etmezsem oynayamam diye düşünüyor. Yaşadığımız uyum sıkıntısını atlatıp, Torbalıspor’u adına yakışır bir yere getireceğiz” dedi.

TORBALISPOR 3 PUANA KİLİTLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2010 Cumartesi 10:08:05
Güncelleme :30 Ocak 2010 Cumartesi 18:50:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?