26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Trafik kazası : 6 yaralı

İzmir'in Karabağlar semtinde iki otomobilin çarpıştığı kazada, aralarında kontrol için hastaneye giden hamile Nurhan Akar'ın da bulunduğu 6 kişi, çeşitli yerlerinden hafif yaralandı.

Kaza, bugün, saat 06.00 sıralarında Yeşillik Caddesi Çitlenbik Durağı'nda meydana geldi. Hamile eşi 26 yaşındaki Nurhan Akar'ı kontrol için Aydın'dan İzmir'e getire 30 yaşındaki Cafer Akar'ın yönetimindeki otomobil, tali yoldan çıkan 34 yaşındaki Hasan Erbek yönetimindeki otomobille çarpıştı.

Kazada, Hasan Erbek'in hurdaya dönen otomobilinde bulunan 41 yaşındaki Mevlüt Elçi, sıkıştı. Elçi, olay yerine gelen AKS- 110 (Arama Kurtarma Sağlık) ekibi tarafından kurtarıldı. Hafif yaralanan sürücü Hasan Erbek ile arkadaşları Mevlüt Elçi ve 33 yaşındaki Osman Bulut, İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Kazada 48 F 1878 plakalı otomobili kullanan Cafer Akar ile annesi 57 yaşındaki Neriman Akar ve hamile eşi Nurhan Akar da çeşitli yerlerinden hafif yaralandı. İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan sürücü Akar, eşi ve annesinin de durumlarının iyi olduğu bildirildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2007 Cuma 09:22:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?