5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Türkiye bu oyuncakları ilk defa gördü

İKİ MİLYON DOLARLIK OYUNCAKLAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

79. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF)'nda bulunan Kültürpark'taki Coşkun Lunapark'a 2 milyon dolara getirilen 5 yeni oyuncak büyük ilgi gördü.

İzmir Kültürpark'ta yıllardır eğlence sektöründe hizmet veren Coşkun Lunapark, 2 milyon dolarlık bir yatırım yaparak İzmir'de eğlence ve adrenalin sevenlerin cazibe merkezi oldu. İki milyon dolara malolan 5 yeni oyuncak ziyaretçilere hizmet verdi. Fransa ve İtalya'da ithal edilen oyuncakların arasında savaşan uçan daireler ve iki katlı atlı karıncalar gibi yeni oyuncaklar bulunuyordu. Yeni getirilen oyuncaklar ziyaretçilere keyif dolu anlar yaşattı.

İzmir Fuarı'nın bir gelenek olduğunu belirten Coşkun Lunapark'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Coşkun, "Fuar boyunca lunapark büyük ilgi gördü. Ramazan ayı sebebiyle öğle vakitleri fazla yoğun olmuyor. Ancak akşam 9 ile 12 arası oldukça fazla yoğunluk yaşanıyor. Zaten lunapark fuarın bir simgesi. Çocuklar ailelerini bu yöne çektikleri için fuardaki diğer yerlere nazaran lunapark daha yoğun oluyor. Ama bu noktada memnunuz. Oldukça güzel bir organizasyon oldu. Türkiye'nin ilk defa gördüğü oyuncaklar. Herkes çok memnun" diye konuştu.

İKİ MİLYON DOLARLIK OYUNCAKLAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
İKİ MİLYON DOLARLIK OYUNCAKLAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
İKİ MİLYON DOLARLIK OYUNCAKLAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2010 Pazartesi 10:33:02
Güncelleme :6 Eylül 2010 Pazartesi 18:06:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?