5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Üniversite öğrencisine tecavüz

İZMİR'DE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNE TECAVÜZ

İzmir'in Alsancak semtinde bir barda çalıştığı öne sürülen üniversite öğrencisi genç kız, iş çıkışı evine gitmek için bindiği araçtaki 2 kişinin tecavüzüne uğradı.

İddiaya göre, Alsancak'ta bir barda garsonluk yapan Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü öğrencisi E.E. (23), sabaha karşı saat 04.00 sıralarında iş çıkışı arkadaşı İ.O.D. ile birlikte eve gitmek üzere Alsancak Hocazade Camii Durağı'nda otobüs beklemeye başladı. Bu sırada durakta duran 35 DAU 13 plakalı otomobildeki A.Y. ve G.M. adlı şahıslar, iki genci gidecekleri yere kadar bırakma teklifinde bulundu. Bunun üzerine E.E. ve erkek arkadaşı İ.O.D. araca bindi. Bornova'ya doğru yola çıkan otomobildeki şahıslar, Bornova Çevre Yolu çıkışı köprü ayaklarında aracı durdurarak, İ.O.D.'yi aşağıya attı.

Daha sonra yola devam eden zanlılar, aracı Bornova Şifa Hastanesi'nin arka tarafındaki otoparkta durdurdu. Araçta E.E.'ye tecavüz eden zanlılar, kendilerine direnen genç kızı darp etti. Olayın ardından kaçan zanlılar, E.E.'nin plakayı polise ihbar etmesi ile kısa sürede yakalandı. Dolmuş şoförlüğü yaptığı öğrenilen zanlılar gözaltına alınırken, olayın şokunu atlatamayan genç kız

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2010 Pazar 15:53:03
Güncelleme :21 Kasım 2010 Pazar 17:32:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?