5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Üniversitede Kavak Yelleri esti

KAVAK YELLERİ'NİN OYUNCULARI ÜNİVERSİTELİLERLE BULUŞTU

Kanal D'nin sevilen dizisi “Kavak Yelleri”nin başrol oyuncularından Pelin Karahan ve Aslı Enver Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar (MÖTBE) Kültür Merkezi'nde öğrencilerle buluştu.

Söyleşi dizi çekiminin uzaması nedeniyle yaklaşık iki saatlik gecikmeyle başladı. Söyleşiye geç kalmalarından dolayı öğrencilerden özür dileyerek başlayan oyuncular, öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtladılar. Özellikle dizi çekimlerinin uzun sürmesinden dert yanan oyuncular; “Çalışma saatleri dışında ancak dinlenmeye fırsat bulabiliyoruz bu da yaşantımızı zorlaştırıyor, kendimize vakit ayıramıyoruz” dedi.

Oyunculuk eğitimi almadan bu sektöre tesadüfen adım atığını söyleyen Pelin Karahan; “Kendimi bu konuda geliştirmek için çok çalışıyorum ve ilk fırsatta bu konuda eğitim görmek istiyorum” dedi. Öğrencilerin “Sinema filminde rol almak ister misiniz ve hangi oyuncuyla karşılıklı oynamak istersiniz?” sorusu üzerine Aslı Enver, sinema filminde oynamayı çok istediğini fakat şimdiye kadar herhangi bir teklif almadığını,en çok Şener Şen ve Uğur Yücel ile birlikte bir filmde rol almak istediğini belirtti.

KAVAK YELLERİ'NİN OYUNCULARI ÜNİVERSİTELİLERLE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2010 Çarşamba 17:14:05
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 09:34:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?