5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Üniversiteli hırsızlar yakalandı

ÜNİVERSİTELİ HIRSIZLAR YAKALANDI

İzmir'de alışveriş bahanesiyle girdikleri mağazalarda giysilerin güvenlik barkodlarını sökerek çalan üniversite öğrencisi 2 genç kız yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Alsancak semtinde meydana gelen olayda, mağaza görevlileri, müşteri gibi davranarak gelen iki kişinin hırsızlık yaptığını fark ederek ihbarda bulundu. Mağazaya gelen polis, giysilerin barkodlarını keserek çaldıkları belirlenen Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri A.E.Y. (20) ile Ö.G.'yi (21) gözaltına aldı. Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne götürülen zanlıların, üzerinden çaldıkları giysilerin barkodları keserken kullandıkları makas ve falçata ele geçirildi. A.E.Y. ile Ö.G.'nin, aynı yöntemle daha önce yine Alsancak semtinde çaldıkları giysiler de çantalarında bulundu. Bağlantı kurulan mağaza görevlileri, giysilerin kendi işyerlerinden çalındığını doğruladı.

Hırsızlık yaparken yakalanan 2 genç kız poliste verdikleri ifadelerinde hırsızlığı macera olsun diye yaptıklarını söylediler. Üniversiteli iki kızın özellikle lüks mağazalara girip pahalı olan pantolon, hırka, tişört, elbise ve şal çaldıkları belirlendi. Emniyette işlemleri tamamlanan A.E.Y. ile Ö.G. adliyeye sevk edildi.

ÜNİVERSİTELİ HIRSIZLAR YAKALANDI
ÜNİVERSİTELİ HIRSIZLAR YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 18:49:02
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 00:28:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?