5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Üniversiteli vapurdan ölüme atladı

VAPURDAN DENİZE ATLAYAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ HAYATINI KAYBETTİ

İzmir'in Konak ilçesinde, üniversite öğrencisi 26 yaşındaki genç henüz bilinmeyen bir nedenle vapurdan denize atlayarak intihar etti. Olaydan üç saat sonra Karataş açıklarında gencin cesedine ulaşıldı.

Olay, gece saat 21.00 sıralarında Konak İskelesi yakınında meydana geldi. Konak-Bostanlı seferini yapan vapura yolcu olarak binen üniversite öğrencisi 26 yaşındaki Ersan K., henüz bilinmeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu denize atladı. Vatandaşların durumu polise bildirmesi üzerine ekipler denizde araştırma yaptı. Deniz polisinin yaptığı tüm aramalara rağmen Ersan K. bulunamadı. Olaydan üç saat sonra gencin cesedi Karataş açıklarında bulundu. Deniz polisi botla cesedi Pasaport Vapur İskelesi'ne getirdi. Ersan K.'nın Konya'da oturan ailesine olay haber verildi.

VAPURDAN DENİZE ATLAYAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ HAYATINI KAYBETTİ
VAPURDAN DENİZE ATLAYAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ HAYATINI KAYBETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2010 Çarşamba 17:05:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SEYFETTİN DAŞCI IP: 88.242.127.xxx Tarih : 2.06.2010 23:03:56

Babam dün gece Karataşa balığa gitmiş...Oltaları atmış bir de bakmış ki karşıdan beyaz çuval geliyor sanmış...Yani babam cesedi uzaktayken çuval sanmış ... Cesedin yüzü bembeyazmış...Babam hemen polisi aramış bu sayede polisler de cesede ulaşmış .