5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Viyadükte intihar girişimi

İZMİR'DE İNTİHAR GİRİŞİMİ

İzmir'in Balçova ilçesinde, cezaevinden üç ay önce çıkan işsiz ve iki çocuk babası O.A., viyadüke çıkarak intihar etmek istedi.

İkiçeşmelik semtinde oturan ve uyuşturucu suçundan beş yıl hapis yattığı öğrenilen Orhan A., işsizlik sonucu girdiği bunalım sonucu İzmir Çeşme otobanı üzerinde bulunan yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki İkiztepe viyadüklerine çıktı. Durumu gören vatandaşlar polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polisler şahsı ikna etmeye çalışırken itfaiye ekipleri de hava yastığını açtı. Bir türlü ikna olmayan O.A. (43), polislere yanlarına gelmeyeceğini söyledi. Kendini aşağıya atmak isteyen

O.A.'nın bir anlık dalgınlığından yararlanan Huzur Timleri son anda şahsı ceketinden yakalayıp tuttu. Yaka paça demir korkuluklardan aşağı alınan O.A., karakola götürüldü. Kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına işsizlik yüzünden intihar etmek istediğini söyleyen O.A.; "Bir iftira sonucu uyuşturucu suçundan tutuklandım. Beş yıl cezaevinde yattım. Üç ay önce cezamı tamamlayıp çıktım. İş bulmak için çalmadığım kapı kalmadı. Bir türlü iş bulamadım. Adalet Bakanlığı'na bile mektup yazdım. Ev kiramı ödeyemez hale geldim. Çocuklarım aç ve susuz" diye yakındı.

İZMİR'DE İNTİHAR GİRİŞİMİ
İZMİR'DE İNTİHAR GİRİŞİMİ
İZMİR'DE İNTİHAR GİRİŞİMİ
İZMİR'DE İNTİHAR GİRİŞİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2010 Pazar 11:46:01
Güncelleme :21 Şubat 2010 Pazar 11:56:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?