5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Ya içinde bomba olsaydı!

KUTU İÇİNDE YA BOMBA OLSAYDI

İzmir Enternasyonal Fuarı'nın giriş kapısına yakın bir ağacın altına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bırakılan şüpheli pakete yaklaşan sivil polisin hiçbir önlem almadan çubukla müdahale etmesi vatandaşların yüreğini ağzına getirdi. İzmir'in Konak ilçesi Kahramanlar semtinde, İzmir Enternasyonal Fuarı'nın girişine yakın bir ağacın altına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bırakılan şüpheli paket polisi alarma geçirdi. Olay yerine gelen Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri,

kutunun çevresine bant çekerek vatandaşları uzaklaştırdı. Ardından olay yerine Bomba İmha ekiplerinin gelmesi beklendi. Pakete yaklaşan bir sivil polis paketin etrafında önce bir tur attı. Elindeki demir çubukla paketi birkaç defa yoklayan polis memuru içinde bir cisim olmadığını anlayınca uzanarak paketi aldı. Bu sırada polisin bu müdahalesini vatandaşlar şaşkınlık içinde izledi.

Daha önce ölümle sonuçlanan olayların bir yenisi İzmir'de şans eseri yaşanmaması yüreklere su serpti. Bundan önceki yıllarda şüpheli paket olaylarında önlem alınmadan yapılan müdahalelerden dolayı birçok polis memuru yaralanmış ve hayatını kaybetmişti.

KUTU İÇİNDE YA BOMBA OLSAYDI
KUTU İÇİNDE YA BOMBA OLSAYDI
KUTU İÇİNDE YA BOMBA OLSAYDI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2010 Salı 15:58:00
Güncelleme :30 Kasım 2010 Salı 21:55:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?