5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

“Yaratıcı Yazarlık” kursu başlıyor

İZMİRSEM’DEN YAZARLIK KURSU

İzmir Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren İzmir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde (İZMİRSEM) “Yaratıcı Yazarlık” kursu açıyor.

İZMİRSEM, yazmayı seven, güzel sanatlar fakültelerinin dramatik yazarlık ve dramaturgi bölümlerine girmeyi hedefleyen, yazar olmayı hayal eden, reklam ve halkla ilişkiler alanında metin yazarlığı ve mesleki alanda metin yazımı ile uğraşanlara fırsat sunuyor.

İZMİRSEM’de kursların 6 Temmuz’da başlayacağını kaydeden İZMİRSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gülnur Erciyeş şunları söyledi: “Dersler 32 saat sürecek ve sadece KDV hariç 200 lira olacak. Kurs sonucunda kursiyerlere katılım belgesi verilecek. Dinlenmek, yalnızca bedensel bir eylem değildir. Önemli olan beyin yorgunluğunun atılabilmesidir. Yaz aylarında tatil planı yapan İzmirliler için sunduğumuz bu güzel alternatif Yaratıcı Yazarlık kursu ile hem ruhu dinlendirmek, hem de belki de uzun zamandır kurulan bir eser yazma hayalini gerçekleştirmek ya da yeni bir meslek edinmek mümkün olacak. Tüm İzmirlileri Yaratıcı Yazarlık kursumuza bekliyoruz.”

İZMİRSEM’DEN YAZARLIK KURSU
İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2010 Çarşamba 10:15:02
Güncelleme :30 Haziran 2010 Çarşamba 23:56:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?