5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Yasak aşk avcısı

YASAK AŞK AVCISI

İzmir'de, kocasını aldatan bir kadını takip ederek yakalanmasını sağlayan Müslüm Aslandaş'a iş teklifi yağıyor. Aslandaş'ın dedektif gibi bir yakınının karısını takip ederek otelde yakaladığıyla ilgili haberlerin yayınlanması üzerine eşinden şüphelenen çiftler Aslandaş'ı arayıp dedektiflik teklifinde bulunuyor. Aslandaş da gönüllü dedektiflik yapacağını belirtti.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde iki çocuk babası M.B., akrabası Müslüm Aslandaş'ı arayarak karısının kendisini aldattığını, karısını takip etmesini istedi. Genç kadını sabahtan akşama kadar dedektif gibi takip eden Müslüm Aslandaş (35), yasak aşk yaşayan çifti bir otele kadar takip etmişti. Bu haberin haber sitelerinde yayınlanmasının ardından Aslandaş'a dedektiflik teklifleri yağıyor. Kendisine telefonla ulaşan birçok kişinin aldatıldığını düşünerek kendisinden yardım istediğini ifade eden Aslandaş, "Bende

bu konuya meraklıyım. Bundan sonra isteyen herkes için para almadan gönüllü olarak dedektiflik yapacağım" dedi. Karşıyaka'nın Bostanlı semti Şehitler Bulvarı'nda kafe işletmeciliği yapan evli ve iki çocuk babası Aslandaş, askerde aldığı kamuflaj eğitiminin bu konuda kendisine yardımcı olacağını belirtti.

YASAK AŞK AVCISI
YASAK AŞK AVCISI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2010 Pazartesi 09:31:01
Güncelleme :14 Haziran 2010 Pazartesi 09:46:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?