5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Yasak aşk baskını

İNTERNETTE BAŞLAYAN YASAK AŞK POLİS MERKEZİNDE SON BULDU

İzmir'de bir otele düzenlenen baskında ikisi de evli olan kadın ile adam birlikteyken gözaltına alındı.

İzmir'de karısının davranışlarından şüphelenen M.B. (36), bir akrabasından, karısını takip etmesini istedi. Dedektif gibi genç kadını takibe alan M.A.(37), kadının bir otelde yasak aşkıyla buluştuğunu görünce durumu hemen akrabası olan kadının kocasına bildirdi. Otelin önüne gelen M.B. de polise haber verdi. Savcılıktan alınan izinle otele baskın düzenleyen polis, ikisi de evli olan kadın ile yasak aşkını gözaltına aldı.

İzmir'de Filmlere konu olabilecek aldatma olayı İzmir'in Konak ilçesinde yaşandı.15 yıllık evli ve iki kız çocuğu babası M.B. eşi E.B.'nin son dönemdeki davranışlarından şüphelendi. Eşi, E.B.'nin internette fazla zaman geçirmeye başlaması ve cep telefonundan kendisinin tanımadığı erkeklerle konuşmasından kuşkulanan M.B., karısının kendisinden bir gece eve gelmeyerek sokakta dolaşmak istemesi sonrası iyice şüphelendi. Eşine bir gün dolaşması için izin veren talihsiz koca M.B. akrabası M.A.'yı arayarak

durumu aktardı. M.B., akrabası M.A.'dan, karısının davranışlarından şüphelendiğini, onu takip etmesini istedi. M.A. da bir dedektif gibi genç kadını evden ayrılmasından itibaren takibe aldı. Genç kadının Pasaport semtinde bir otele geldiğini, burada S.K.(33) adlı erkekle buluştuğunu ve otelin üst katlarına doğru çıktığını gören M.A. durumu hemen kadının kocası M.B.'ye bildirdi. M.B.'de polise başvurarak durumu anlattı ve şikayetçi oldu. Polis ekipleri, savcılıktan aldıkları izinle otele baskın düzenleyerek

yasak aşk yaşayan ve ikisi de evli olan E.B. ile S.K. adlı kişiyi gözaltına aldı.

E.B. adlı iki çocuk annesi kadının internetteki sosyal paylaşım sitelerinden birinde tanıştığı ve İstanbul'da yaşadığı öğrenilen S.K. adlı kişiyle uzun süre konuştuğu, daha sonra ise otelde buluştuğu iddia edildi. Polis Merkezi'nde ifadeleri alınan E.B. adlı kadın ile İstanbul'dan gelen yasak aşk sevgilisi S.K., daha sonra serbest bırakıldı. Polis, gazetecilerin, S.K.'nın görüntüsünü almasını engellemek için elinden geleni yaptı. Polis merkezinin kapısına kadar yanaştırılan resmi polis aracı,

gazetecilerin takibinden kurtulmak için birçok kez kırmızı ışık ihlali yaptı, ters yöne girdi. 20 dakika boyunca gazetecileri atlatmaya çalışan polis aracı daha sonra çareyi Behçet Uz Çocuk Hastanesi'ne girmekte buldu. Çocuk Hastanesi'nden kaçırılan polis aracındaki S.K. uygun bir yerde araçtan indirildi. E.B. adlı kadın da başka bir polis aracıyla polis merkezinden kaçırıldı.

Olayla ilgili açıklamalarda bulunan E.B.'nin kocası M.B., eşiyle aralarında bir sorun olmadığını ancak son dönemde davranışlarından kuşkulandığını söyledi. Eşinin kendisinden bir gece eve gelmemek için izin istemesinden sonra şüphelerinin zirveye çıktığını aktaran M.B., "Ben de durumu akrabam M.A.'ya bildirdim. Onun yaptığı takip sonucu bu olay ortaya çıktı. Bu saatten itibaren artık eşim E.B. ile bir ilişkimiz kalmadı. En kısa sürede boşanmak istiyorum ve çocuklarımı ona bırakmayacağım" dedi.

Evli kadını dedektif gibi adım adım takip eden ve işletmecilik yapan M.A. ise, "E.B., sabah saat 09.00'da evden çıktı. Otobüse binerek Pasaport'ta bulunan otele geldi. Burada S.K. adlı kişiyle samimi şekilde oturdu ve daha sonra birlikte yukarıya çıktılar. Ben de gereken yerlere durumu haber verdim" diye konuştu.

Yapılan araştırmada, E.B. adlı kadın ile S.K. adlı kişinin internetten tanıştığı, S.K.'nın İstanbul'da yaşadığı ve E.B. ile birlikte olmak için İzmir'e geldiği öğrenildi. E.B. ile S.K.'nın karakolda verdikleri ifadelerde yasak aşkı itiraf ettikleri ileri sürüldü.

İNTERNETTE BAŞLAYAN YASAK AŞK POLİS MERKEZİNDE SON BULDU
İNTERNETTE BAŞLAYAN YASAK AŞK POLİS MERKEZİNDE SON BULDU
İNTERNETTE BAŞLAYAN YASAK AŞK POLİS MERKEZİNDE SON BULDU
İHA
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2010 Pazar 09:54:01
Güncelleme :13 Haziran 2010 Pazar 13:21:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?