5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Yasak aşk yaşayan sütçüyü yaktılar

ÖNCE SOPAYLA DÖVDÜLER SONRA YAKTILAR

İzmir'in Menderes ilçesinde sütçülük yaptığı belirtilen kişi, yasak aşk yaşadığı belirtilen kadının kocası, kardeşleri ve babası tarafından tarlada yakılarak öldürüldü.

Menderes İlçe Jandarma Komutanlığına müracaat eden Nergiz Aydın, ilçede seyyar sütçülük yapan eşi Oktay Aydın'ın kayıp olduğunu belirtti. Yapılan ihbar üzerine harekete geçen jandarma timleri, 3 çocuk babası Oktay Aydın'ın (30) iş ve özel hayatını araştırmaya başladı. Jandarma timleri yaptığı çalışmada Aydın'ın son olarak çiftçilik yapan M.R.İ. ile görüştüğü bilgisine ulaştı.

Jandarma ekipleri tarafından ifadesi alınan M.R.İ., Aydın'ın eşiyle birlikte olduğunu öğrendiğini, bunun üzerine kayınpederi ve iki kayınbiraderiyle birlikte öldürdüğünü itiraf etti. Jandarma ekibi, M.R.İ.'nin kayınpederi A.S. (53) ile kayınbiraderleri B.S. (30) ve A.S'yi de (24) gözaltına aldı. Şüpheliler sorgularında M.R.İ.'nin eşinin Oktay Aydın'a cep telefonundan aşk mesajı çektiği, bunu fark eden M.R.İ'nin durumu kayınpederi ve kayınbiraderlerine anlatıp cinayet planı yaptıkları, köylerden süt toplamaya giderken Aydın'ı zorla araçlarına bindirdiklerini ve Tahtalı Barajı yakınına götürdükleri, sopayla dövdükten sonra üzerine benzin döküp yaktıkları ortaya çıktı.

Cinayeti bildiği halde güvenlik güçlerine haber vermeyen M.R.İ.'nin eşi H.İ. de gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, şüphelilerin ifadesi doğrultusunda Tahtalı Barajı yakınlarındaki bölgede yaptıkları araştırmada Oktay Aydın'ın yanmış cesedini buldu. Oktay'ın cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Menderes Jandarma Komutanlığında gözaltında bulunan M.R.İ., eşi H.İ., kayınpederi A.S., kayınbiraderleri B.S. ve A.S. adliyeye sevk edildi.

ÖNCE SOPAYLA DÖVDÜLER SONRA YAKTILAR
İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2010 Çarşamba 16:29:03
Güncelleme :3 Kasım 2010 Çarşamba 18:58:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?