5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Yassıcaada tatil keyfi

YASSICAADA TATİL KEYFİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “sadece 10 liraya” günlük tatil imkanı sunduğu Urla açıklarındaki Yassıcaada tesislerinde renkli görüntüler yaşanıyor. Bu yıl açılan su kaydırağı, tatilcilerin büyük ilgisini çekiyor.

2001 yılından bu yana ekonomik ve güvenli koşullarda günübirlik tatil yapmak isteyen İzmirliler’in gözdesi olan Yassıcaada, yeni sezona yine iddialı başladı. İZDENİZ A.Ş.’nin düzenlediği gidiş-dönüş vapur seferleri için sadece 10 TL ödeyen tatilciler, bu hafta sonu da adaya akın etti. Masmavi denizi, temiz kumsalı ve Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen tesisleri ile ilgi çeken Yassıcaada sahilini bu yaz kurulan su kaydırağı ile biraz daha şenlendi.

Yeni çevre düzenlemesi ile de beğeni toplayan tesislere gelen tüm konuklar keyifli bir hafta sonu geçirdi.

HAFTADA ALTI GÜN TATİL KEYFİ

Daha önceki yıllarda olduğu gibi, bu yıl da adaya Pazartesi hariç her gün gidilebiliyor. Yassıcaada vapuru Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri önce saat 08.30’da Karşıyaka İskelesi’nden, daha sonra saat 09.00’da Konak İskelesi’nden hareket ediyor. Cumartesi ve Pazar günleri ise talebe göre ikinci vapur da sefere alınabiliyor. Vapurların adadan dönüş saati ise 18.30. Yassıcada’da her yıl olduğu gibi bu yıl da tatilcilerin güvenliği unutulmadı. Eşrefpaşa Hastanesi’nden bir doktor ve 1 hemşireden oluşan sağlık ekibinin yanı sıra bir de cankurtaran adada hazır bulunuyor. Ayrıca acil durumlarda kullanılmak üzere 4,5 metrelik bir sürat teknesi tatilcilere tahsis edildi. Daha önce İzmir Büyükşehir Belediyesi Grand Plaza A.Ş. tarafından işletilen kafeterya ise markete dönüştürülerek daha işlevsel bir hale getirildi.

YASSICAADA TATİL KEYFİ
YASSICAADA TATİL KEYFİ
YASSICAADA TATİL KEYFİ
YASSICAADA TATİL KEYFİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2010 Cumartesi 09:05:01
Güncelleme :26 Haziran 2010 Cumartesi 13:35:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?