5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Yaz tatilini fırsata çevirin

YAZ TATİLİNİ FIRSATA ÇEVİRİN

Yabancı dilini geliştirmek, yeni bir dil öğrenmek ve meslek edinme kursları ile yeni bir hayatın kapılarını aralamak isteyenler İzmir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin kursları ile yaz tatilini fırsata çevirecek.

İzmir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (İZMİRSEM), yaz tatilini eğitimi ve kariyeri için değerlendirmek isteyenlere farklı alternatifler sunuyor. İş bulmada artık bir şart haline gelen İngilizce seviyesini artırmak isteyenler, İngilizce’ye ek olarak Fransızca, Rusça, İtalyanca öğrenmek isteyenler, mesleğe yönelik kursları ile yeni bir meslek edinmek isteyenler bu yazı İZMİRSEM’in kurslarında geçirecek.

UYGUN ÜCRETLE KALİTELİ EĞİTİM

Bu yıl ilk kez düzenledikleri Almanca başlangıç kursunun elde ettiği başarının kendilerini daha fazla kurs düzenlemek konusunda motive ettiğini belirten İZMİRSEM Yönetim Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aylin Köyalan, “Kursumuzun ilk yılında 15 öğrencimiz Almanca başlangıç seviyesi eğitimini başarı ile tamamladı ve katılım belgesini aldı. 8 kurluk eğitimimizin tüm kurlarını tamamladıklarında da sertifikalarını alacaklar. 3 ay, 60 saat süren eğitimimizin ücreti, İzmir’deki dengi kurslara nazaran hem uygun fiyatlarımız, hem de akademisyenler tarafından üniversitenin modern ve kaliteli ortamında verilen eğitimimiz ile fark yarattığımıza inanıyoruz” dedi.

İngilizce için her seviyede hazırlık kursu, TOFEL, ALES, KPDS ve ÜDS gibi sınavlara hazırlık imkanı sağladıklarını da dile getiren Köyalan, “Üniversitede İngilizce hazırlık sınıfı okumak istemeyenler, okuyup da başarısız olan ve tekrara sınava girecek olanlar için kurslarımız büyük fırsat. Öte yandan düzenlediğimiz kurslar ile İngilizce’nin yanında yeni bir dil olarak Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca ve Rusça öğrenmek isteyenleri de İZMİRSEM’e bekliyoruz” dedi.

YENİ MESLEK, YENİ HAYAT

Bilgisayar kullanımının hayatın her alanına yayıldığına dikkat çeken Köyalan, her seviyede bilgisayar kullanımının yanı sıra, mesleğe yönelik düzenlenen kurslar ile katılımcıların hayatlarında yeni kapılar aralamayı hedeflediklerini de ifade etti. Köyalan, “İnsan kaynakları uzmanlığı, mesleki seçim rehberliği, yaratıcı yazarlık, yaratıcı liderlik ve işyeri koçluğu geleceğin meslekleri. Bu alanda sertifikalı bir eğitime sahip olmak, kişinin yaptığı iş başvurusunda bir adım önde olmasını sağlayacak” diye konuştu.

YAZ TATİLİNİ FIRSATA ÇEVİRİN
İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2010 Perşembe 09:48:02
Güncelleme :17 Haziran 2010 Perşembe 14:38:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?