5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Yeni albümüyle coşturdu!

BERKAY YENİ ALBÜMÜ İLE İZMİRLİLERİ COŞTURDU

Miss & Mr Model 2010 yarışmasında yeni albümünden hareketli parçalar seslendiren Berkay, İzmirlileri coşturdu. Yarışmada jüri koltuğunda oturan sevilen sanatçı Fatih Ürek de zaman zaman Berkay'ın şarkılarına sempatik figürleri ile eşlik etti.

İzmir Çeşme Grand Ontur Otel'in ev sahipliği yaptığı Miss & Mr Model 2010 yarışmasında, bu yıl müzik marketlerde yerini alan sanatçı Berkay hareketli şarkıları ile davetlileri coşturdu. Sahnedeki performansı ile konuklardan tam not alan Berkay; yeni albümünde Sinan Akçıl'dan 2, Sezen Aksu ve Oğlu Mithatcan'dan 1, Soner Sarıkabadayı'ndan 2, Nezih Üçler'den 3 şarkı aldığını ve kendisine ait 2 şarkının bulunduğunu söyledi.

Albümünün beğenildiği konusunda yorumlar aldığını dile getiren Berkay, yarışma sonrasında yaptığı açıklamada ünlü isimlerle çalıştığını ve albümünün 'Taburcu' isimli şarkısının klibi çekilmeden müzik listelerine girdiğini ifade etti. Yarışma konusunda da açıklama yapan Berkay, gelecek yıl organizasyonun daha güzel olacağına işaret etti.

BERKAY YENİ ALBÜMÜ İLE İZMİRLİLERİ COŞTURDU
BERKAY YENİ ALBÜMÜ İLE İZMİRLİLERİ COŞTURDU
BERKAY YENİ ALBÜMÜ İLE İZMİRLİLERİ COŞTURDU
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2010 Cumartesi 13:02:05
Güncelleme :7 Ağustos 2010 Cumartesi 15:39:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?