5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Yenişehir'de kanlı kavga!

İZMİR'DE CİNAYET

İzmir'in Yenişehir semtinde meydana gelen olayda bir ilköğretim okulunda hademelik yapan 3 çocuk babası Bülent Alaçalı (41) tartıştığı eski komşusu Zeki E. tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Cinayet zanlısı Zeki E. (39) otomobille olay yerinden kaçarken, hastaneye kaldırılan Bülent Alaçalı tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saat 21.30 sıralarında Gıda Çarşısı 1202/1 sokak ile 1045 sokağın kesiştiği noktada meydana geldi. Olayın yaşandığı sokakta at arabaları bulunan Bülent Alaçalı ile aynı yerde esnaflık yaptığı öne sürülen Zeki E. arasında bilinmeyen bir nedenden tartışma çıktı. Tartışma bir anda büyürken, işyerinden pompalı tüfeğini alan Zeki E. rastgele ateş etmeye başladı. Tekel'den emekli olduktan sonra Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu'nda hademelik yaptığı öğrenilen Bülent Alaçalı ile oğlu Hikmet Alaçalı (17) kaçmaya çalıştı ancak baba Bülent Alaçalı vurularak ağır yaralandı. Olaydan sonra zanlı Zeki E. otomobil ile olay yerinden kaçtı. Eski komşusu tarafından vurulan 3 çocuk babası Bülent Alaçalı ambulans ile Yenişehir Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere karşın Alaçalı kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri daha öncede cinayet suçundan cezaevine giren ve üç yıl önce tahliye olan Zeki E.'nin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2010 Salı 00:24:03
Güncelleme :27 Temmuz 2010 Salı 14:10:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?