5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Zeki Müren unutulmadı

BORNOVA ZEKİ MÜREN'İ UNUTMADI

Bornova Belediyesi TSM Korosu Zeki Müren'in hayata veda edişinin 14'üncü yılında usta sanatçının şarkılarından oluşan bir konser verdi. 24 Eylül Cuma akşamı Bornova Belediyesi Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen Türk Sanat Müziği (TSM) korosu konserine yoğun ilgi gösteren Bornovalılar Zeki Müren'i 14'üncü yılında şarkılarıyla andılar. İki bölümden oluşan TSM korosu konserinde Zeki Müren'in birbirinden güzel şarkılarıyla coşan vatandaşlar keyifli bir müzik ziyafeti yaşadı.

Konserin ev sahipliğini yapan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, "14 yıl önce sanat güneşimiz Zeki Müren'i kaybettik. Türkiye'nin usta ses sanatçılarından biri olan Zeki Müren'in birbirinden güzel şarkılarını bu akşam dinleyerek hep birlikte keyifli bir gece geçirdik. Zeki Müren gibi sanatçılar, böyle sesler dünyaya az gelir, az bulunur. Kendisi de bizim büyük değerlerimizdendi. Kendisini rahmetle ve özlemle anıyor, onu unutmayarak bu akşam bizleri yalnız bırakmayan siz Bornovalılara da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kültür ve Sanat etkinliklerinin yoğun bir şekilde devam ettiğini bundan sonra da artarak devam edeceğini hatırlatan Başkan Sındır, "Hemşerilerimiz, etkinliklerimize bu şekilde yoğun ilgi gösterdiği sürece biz daha çok çalışacağız. Bornovamızda gerçekleştirdiğimiz kültür ve sanat etkinliklerimiz ilçemize yakışır şekilde her geçen gün artarak devam edecektir" dedi.

BORNOVA ZEKİ MÜREN'İ UNUTMADI
BORNOVA ZEKİ MÜREN'İ UNUTMADI
BORNOVA ZEKİ MÜREN'İ UNUTMADI
BORNOVA ZEKİ MÜREN'İ UNUTMADI
BORNOVA ZEKİ MÜREN'İ UNUTMADI
BORNOVA ZEKİ MÜREN'İ UNUTMADI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2010 Cumartesi 11:18:05
Güncelleme :25 Eylül 2010 Cumartesi 16:36:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?