5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

'Zorlu' turnuva başladı

MAZHAR ZORLU FUTBOL TURNUVASI

İzmir’in duayen işadamlarından Mazhar Zorlu’yu anmak ve adını yaşatmak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen Mazhar Zorlu Halı Saha Futbol Turnuvası çekişmeli müsabakalara sahne oluyor.

Bu yıl 6’ncı kez organize edilen turnuva, Bornova Altay Ticaret Lisesi yanında yer alan Spor Kompleksi’nde yapılıyor. Başa baş geçen mücadelelere sahne olan turnuvada ilk kez oynayan İzmir Posta İşleme Merkezi (PİM) Dağıtım Başmüdürlüğü takımı rakibi Mazhar Zorlu Anadolu Teknik ve Plastik Endüstri Meslek Lisesi takımını 5 - 3’lük skorla geçti.

İzmir iş dünyasının ve sporunun duayen isimlerinden birisi olan Mazhar Zorlu’yu anmak amacıyla düzenlenen turnuvaya katılmaktan onur duyduklarını belirten İzmir PİM Başmüdürü Rahmi Candan, böylesine sosyal aktiviteler içinde bulunarak kurum çalışanları arasında dayanışma ve motivasyonu sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Amaçlarının personeli ile birlikte iyi vakit geçirmek olduğunun altını çizen Candan, turnuvada şampiyon olacaklarına inandıklarını ancak olamasalar bile kendileri için önemli olmadığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2010 Cuma 12:54:05
Güncelleme :8 Ekim 2010 Cuma 17:30:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?