24
Mayıs
2024
Cuma
ALİAĞA - İZMİR

2009 yılı faaliyet raporu kabul edildi

ALİAĞA BELEDİYESİ 2009 YILI FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

Aliağa Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı. Nisan ayı meclis toplantısının en önemli gündem maddesini 2009 yılı faaliyet raporunun görüşülmesi olurken bir yıllık faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

SEÇİMLER YAPILDI

Kıymet Baysal'ın başkanlık ettiği ve çeşitli maddelerin görüşüldüğü meclis toplantısında 1 yıl süre ile görev yapmak üzere Daimi Encümen üyeliği , Plan Bütçe , İmar, Sağlık, Çevre Komisyonu üye seçimleri de yapıldı. Yapılan seçimler sonucunda; Daimi Encümen Üyeliklerine Fuat Özer ve Mustafa Kabadayı, Plan Bütçe Komisyonu Üyeliklerine Fuat Özer, Bahar Deniz Karaman, Selma Orhan, Cemil Akıllı ve Mustafa Özkurt, İmar Komisyonu Üyeliklerine İlknur Köse, Barış Eroğlu, Haydar Karaman, Mazlum Bilgiç ve Tahsin Şimşek, Sağlık Komisyonu Üyeliklerine Mustafa Kabadayı, Selma Orhan, Bahar Deniz Karaman, Mazlum Bilgiç ve Hamit Çelik, Çevre Komisyonu Üyeliklerine Barış Eroğlu, Bahar Deniz Karaman, Hüseyin Ekren, Mustafa Özkurt ve Cemil Akıllı seçildi.

Denetim Komisyonu Raporunun Komisyon Başkanı Fuat Özer tarafından meclise sunulduğu toplantıda belediyenin 1 yıllık faaliyet raporuna ilişkin olarak Haydar Karaman;“Biz Cumhuriyet Halk Partili Aliağa Belediyesi olarak katılımcı, güvenilir, hizmetlerin adil dağıtılması ve hizmetlerin dağıtılmasında vatandaşlara herhangi bir ayrım yapılmaması üzerinde önemle durduğumuz ilkelerdi. 2008 yılının ikinci çeyreğinde başlayan ve 2009 yılında Amerika'da başlayıp ülkemizi de kasıp kavuran ve ne yazık ki teğet geçmeyen bir krizle karşı karşıyaydık. Halkın içine inildiği zaman krizin etkilerini görmemek mümkün değildir. Bizler rutin belediyecilik hizmetlerinin dışında daha çok sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde işte bu krizin toplum içinde yarattığı çöküntülere, bu krizin toplum içinde yarattığı yaralara merhem olmaya çalıştık. Ayrıca biz Aliağa Belediyesi olarak bu krizde borçlanmadık. Denk bütçe esası ile hem hizmetlerimizi yerine getirdik hem de borç ödedik. İlk defa Aliağa'da 5 yıllık imar programı yapıldı ve program belediye meclisinden geçti. İnşallah yine Aliağa'da bir ilki daha gerçekleştirerek stratejik planlar ve faaliyet planları yapacağız ve Aliağa'nın geleceğini planlı olarak yapmaya devam edeceğiz” dedi.

1 yıl boyunca meclisin uyumlu çalıştığına dikkat çeken Karaman hiçbir zaman ortak akıldan vazgeçmediklerini belirterek 1 yıl boyunca meclisin 237 karardan 244'nün oybirliği ile alındığına dikkat çekti.

ALİAĞA BELEDİYESİ 2009 YILI FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ
ALİAĞA BELEDİYESİ 2009 YILI FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ
ALİAĞA BELEDİYESİ 2009 YILI FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ
ALİAĞA BELEDİYESİ 2009 YILI FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ
ALİAĞA BELEDİYESİ 2009 YILI FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2010 Perşembe 10:39:03
Güncelleme :8 Nisan 2010 Perşembe 13:14:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?