27
Mayıs
2024
Pazertesi
ALİAĞA - İZMİR

Açık lise sınavı toplantısı yapıldı

İzmir'in Aliağa ilçesinde 24- 25 Ocak 2009 tarihlerinde iki oturum halinde yapılacak olan açık lise ve açık ilköğretim sınavında alınacak güvenlik önlemleri ile ilgili toplantı yapıldı.

Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu başkanlığında yapılan toplantı, Sınav Yöneticisi Yakup Tatlıcı ve Sınav Yönetici Yardımcısı Abdullah Yılmaz, Aliağa Belediye Başkanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sağlık Grup Başkanlığı yetkililerinin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda, sınavın sağlıklı ve güvenli geçmesi için kararlar alındı.

Kaymakam Emir Osman Bulgurlu'nun makamında gerçekleşen toplantıda, sınav yapılacak olan okullardan Petrokimya İlköğretim Okulu, Petkim İlköğretim Okul Gazi İlköğretim Okulları çevrelerinde gürültü kirliliğini önlemek üzere Belediye Başkanlığı ve Emniyet Müdürlüğünce gerekli tedbirlerin alınması, Güvenlik güçleri tarafından sınav bitiminde eskort eşliğinde sınav evraklarının İl Merkezindeki yetkili birimlere ulaştırılmasının sağlanması gibi kararlar alındı.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2009 Pazartesi 23:55:31
Güncelleme :20 Ocak 2009 Salı 01:09:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?