26
Mayıs
2024
Pazar
ALİAĞA - İZMİR

Açık oturuma davet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aliağa Belediye Başkan Adayı ve Helvacı Belediye Başkanı Hüseyin Şengül, tüm adayların katılacağı bir açık oturum programı düzenlenmesini ve tüm adayların bu programa katılmasını istediğini söyledi.


Parti yöneticileri ile birlikte İhlas Haber Ajansı Aliağa Muhabiri ve Ege Postası Gazetesi imtiyaz sahibi Cem Ulucan'ı ziyaret eden MHP Aliağa Belediye Başkan adayı Hüseyin Şengül İhlas Haber Ajansı'nın dünyanın her yerinden en hızlı şekilde haber ve görüntü geçmesini takdirle karşıladığını belirterek, "Gazeteciler toplumun aynasıdır. Özellikle yerelde görev yapan gazeteciler bu işin yükünü taşıyan insanlardır.

Gazeteciliğin en önemli unsuru ilkeli ve tarafsız olmaktır. İhlas Haber Ajansı da bunu en iyi yapan ve güvenilirliği kanıtlanmış bir kurumdur. Bu ilkeli duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına da eminiz" şeklinde konuştu. Yerel Seçimlerin yaklaştığı ve adayların kesinleşmeye başladığı bu günlerde tüm adaylarla bir açıkoturum programına katılmak istediğini vurgulayan Şengül, "Aliağa'da seçime katılacak partilerin adaylarının da katılacağı bir açık oturum programına katılmak ve projelerimizi anlatmak istiyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2009 Perşembe 18:16:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?