30
Mayıs
2024
Perşembe
ALİAĞA - İZMİR

AKP aday adayları açıklandı

AK Parti Aliağa Teşkilatı'nda düzenlenen basın toplantısı ile aday adayları basına tanıtıldı. Parti binasında gerçekleşen toplantıda halen görev başında bulunan Belediye Başkanı Tansu Kaya ve bir dönem Teşkilat Başkanlığı görevinde bulunan Hüseyin Arslan aday adaylıklarını açıkladılar.


İlçe Başkanı Kazım Ulaş, aday adaylığı sürecinin başlamış olduğunu hatırlatarak, "Yaklaşan seçimler öncesi aday adaylığı süreci başlamıştır. Belediye Başkanlığı, İl Genel Meclis Üyeliği ve Belediye Meclisi Üyelikleri için herkes aday olabilir. Belediye başkanı adayı için merkez yoklaması uygulaması yapılacak. Biz parti yönetimi olarak herkese eşit mesafedeyiz. Sonuçta kim seçilirse onun arkasında kenetleneceğiz" dedi.

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Tansu Kaya, aday adaylıklarının açıklanmasının bir süreç olduğunu ve bunun parti içi demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu belirtti. Tansu Kaya, "Aynı anda iki adayın aday adaylıklarını açıklıyor olması parti içi demokrasinin ne kadar gelişmiş olduğunu gösterir. Şuan iki adayız ancak başka başvurularda olabilir. Her kim seçilirse O'nun arkasında duracağımızdan şüphe olmasın. Ben halen belediye başkanıyım ve seçim gününe kadar da görevime devam edeceğim. Sonuç ne olursa olsun birleştirici olamaya devam edeceğim" şeklinde konuştu.


Neden aday olduğunu maddeler halinde sıralayan ve seçilmemesi durumunda seçilene destek olacağını söyleyen Hüseyin Arslan; “Benim için önce partim gelir. Türkiye AK Parti ile çok önemli bir yol katetti. Ben Aliağa'yı daha iyi yerlere taşımak için adayım. Aliağa'nın kaynaklarının doğru kullanılması gerektiğine inanıyorum. Her türlü şaibeden uzak ve adı hiçbir şaibeye karışmamış bir yönetim göstereceğim için adayım. Ben yaptım oldu demeden herkese söz hakkı tanıyarak belediyecilik yapmak için adayım” diyerek aday adaylığını açıkladı.

iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2008 Cumartesi 19:05:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?