18
Mayıs
2024
Cumartesi
ALİAĞA - İZMİR

AKP'de Satoğlu güven tazeledi

AKP İzmir İl Kadın Kolları Kongresi gerçekleştirildi. Aliağa Belediyesi ENKA Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve Devlet Bakanı Prof. Dr Mehmet Aydın, Genel Başkan Yardımcıları Nükhet Hotar Göksel, Hayati Yazıcı, Necati Çetinkaya, İzmir Milletvekilleri Prof. Dr Mehmet Tekelioğlu, İsmail Katmerci, Fazıl Karaman, Tevfik Ensari, Kadın Kolları Genel Başkanı Selma Kavaf, delegeler ile partililerin katıldığı kongrede, Kadın Kolları İl Başkanı Gülsüm Satoğlu güven tazeledi.

Kongrede 3 aday yarışırken, 370 geçerli oyun 187’sini Gülsüm Satoğlu, 126’sını Edibe Dinçel, 57’sini Neşe Kumtuna aldı. Sonuçlar açıklandıktan sonra bir teşekkür konuşması yapan Gülsüm Satoğlu, demokratik bir ortamda güzel bir kongre gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Yaklaşık 6 aydır devam eden kongre sürecimizi tamamlayarak kurumsallaşmamızda güzel bir sınav verdik ve başarıyla tamamladık. AKP’li kadınlar olarak şimdi İzmirli kadınlarımıza hizmet zamanıdır. Kadınlarımızı partilerde ve diğer kurumlarda yardımcı, bağımlı, uyumlu destekleyici konumdan kurtarıp, daha aktif hale getirebilmek için güç birliği yaparak var gücümüzle çalışmalıyız. En kısa zamanda diğer aday arkadaşlarımızı da gruplarıyla birlikte çağırıp onların tecrübe ve bilgi birikimlerinden istifade edeceğiz. Güzel projeler hazırlayarak İzmirli kadınlarımızın hizmetinde olacağız. Artık bundan sonra kol kola girerek, güzel hizmetler vermenin gayreti içinde olacağız" şeklinde konuştu.

Aliağa
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2004 Pazartesi 15:21:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nurten demir IP: 85.105.110.xxx Tarih : 21.03.2008 11:17:13

gülsüm satoğlu kadın kolları il başkanları toplantılarında küçük dağları ben yarattım edasıyla dolaşıyordu. başına gelenler talihsizlik değil bence insanların ayakları yer görmeli ankarada dayının olması sana bu tavırları sergileme hakkını vermez