24
Mayıs
2024
Cuma
ALİAĞA - İZMİR

Aliağa cep sinemasına kavuşuyor

ALİAĞA CEP SİNEMASINA KAVUŞUYOR

Aliağa cep sinemasına kavuşuyor. Aliağa Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi yapılan tadilat sonrası cep sineması olarak hizmet verecek. Geçici olarak bir süre film oynatılan kültür merkezinde “sinema” tadilatı başladı. Tadilatın yaklaşık bir ay sürmesi bekleniyor.

Tadilat çerçevesinde kültür merkezinin girişi düzenlenerek gişe oluşturulacak. Arka kısımda bulunan fuaye salonuna da oturma grupları konulacak, film arası mola mekanı olarak hizmet verecek. Kültür merkezindeki eski koltuklar sinema koltuklarıyla değiştirilecek, 200 olan koltuk sayısı 137'ye düşürülecek. Ses ve ışık sistemi yenilenecek, yer ve duvarlar yalıtılacak.

Yeni sinema makinasi aldıklarını belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; “Geçici olarak sinema olarak hizmet veren AKM bundan böyle cep sinemasının taşıdığı tüm özellikleri taşıyarak yurttaşlarımıza sinema keyfi yaşatacak. Yeni sinema makinası aldık. Bunun yanında birçok düzenleme yapılacak yaklaşık bir ay sonra cep sinemamız hizmet vermeye başlayacak. Kentimizin en önemli eksikliklerinden biri olan sinema özlemi sona erecek” dedi.

ALİAĞA CEP SİNEMASINA KAVUŞUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2010 Pazartesi 12:13:03
Güncelleme :22 Kasım 2010 Pazartesi 19:29:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?