31
Mayıs
2024
Cuma
ALİAĞA - İZMİR

Aliağa Petkim maç kaybetmek istemiyor

Beko Basketbol Ligi takımlarından Aliağa Petkim'in antrenörü Mete Babaoğlu, Ankara'da önemli bir deplasman galibiyeti aldıklarını belirterek, kendi sahalarında oynayacakları hiçbir maçı kaybetmek istemediklerini açıkladı.


Mete Babaoğlu, "Casa Ted Koleji karşılaşmasına her iki takım da kaybederek geldiği için her iki takımın da kaybetme lüksü yoktu. CASA TED kendi evinde kazanmak için sahaya çıktı. Karşılaşma her iki takım açısından da stresli geçti. Dikkat edilirse maçın son periyodunu lehimize çevirebildik. Casa Ted de maçı kazanabilirdi. Maçın sonuna doğru daha tecrübeli oynadığımız için kazandık. Bizim için iyi bir deplasman galibiyeti oldu. İlk iki haftanın skorlarına bakıldığında Beko Ligi bu sezon zor geçecek. Kimin yarışmada kümede kalacağı kimin geride kalacağı belli değil. Her takım sürpriz bir sonuç alabiliyor. O yüzden deplasmanda alınmış galibiyet benim kanaatime göre 6 puan değerindedir. Bu maçı unutup önümüze bakacağız. Sakatlarımız hızla iyileşiyor. Bu hafta dizinden rahatsız olan Barış Güney takıma dahil olacak. Bel sorunu yaşayan Reha Öz düzeldi. Antrenmanlara başladı. Antrenmanda parmağı kırılan Bergersen 3 ay kadar oynayamayacak" dedi


İlk hafta kendi evlerinde oynadıkları Pınar Karşıyaka maçını kaybettiklerini hatırlatan Babaoğlu, "Bu hafta kendi evimizde Kepez Belediyesi ile oynayacağız seyirci avantajımızı çok iyi kullanıp evimizde kendi seyircimiz önünde kazanmak istiyoruz. Kepez Belediyesi'nin geçen hafta Fenerbahçe karşılamasında aldığı sonuç bizi yanıltmasın. Çok iyi iki şutöre sahip Beşiktaş ile başa baş mücadele etti. Bu yüzden çok zor bir maç oynayacağız. Kepez karşılaşmasın yüzde yüz kazanmamız gereken bir maç olarak örüyorum. ilk hafta kendi evimizde oynadığımız Pınar Karşıyaka karşılaşmasını kaybetmemiz bizi çok yıprattı. Kendi evimizde oynayacağımız bu tip maçları kazanmamız gerekiyor. İleride lig'in zorluğu ve stresi daha da artacak. Bu yüzden Kepez Belediyesi ile oynayacağımız maç bizim için yüzde yüz kazanmamız gereken maçtır" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 16:35:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?