22
Mayıs
2024
Çarşamba
ALİAĞA - İZMİR

Aliağa şehidi toprağa verildi

6 Haziran günü, gemi söküm bölgesinde bulunan akaryakıt kara dolum terminalinde meydana gelen patlamada yaralanan ve daha sonra hayatını kaybeden Şeref Çepni (37), toprağa verildi.

Patlamada, Bayram Bal (59), Mustafa Can Özpınar (44) ve Şeref Çepni (37) isimli işçiler ağır yaralı olarak önce İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi’ne, yaralılardan 2’si Mustafa Can Özpınar (44) ve Şeref Çepni (37), durumlarının ciddiyetini koruması sebebi ile acilen Ankara GATA Hastanesi’ne gönderilmişti.

GATA’daki tedavide kurtarılamayan Şeref Çepni’nin ölümü, TOTAL Aliağa Tesisi çalışanları ile yakınlarını yasa boğdu. Cenazesi bugün Aliağa Merkez Camii’ne getirilen Çepni, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Aliağa Belediye Kabristanlığı’na defnedildi. Ani ölümü ile sevenlerini gözyaşına boğan Şeref Çepni, evli ve 8 yaşında bir kız çocuk babasıydı.

Şeref Çepni’nin cenazesi GATA’dan Aliağa’ya getirildiği saatlerde ise Mustafa Can Özpınar’ın da ölüm haberi geldi. 2 çocuk babası Mustafa Can Özpınar’ın cenazesi, doğum yeri olan Mersin’in Tarsus İlçesi’ne gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2005 Cumartesi 20:21:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?