20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALİAĞA - İZMİR

Aliağa zaferini kutladı

Beko Basketbol Ligi'nin yeni ekibi Aliağa Belediye bütün gün süren kutlamalarla başarının keyfini çıkardı.

Akşam saatlerinde Demokrasi Meydanında toplanan Aliağalılar kazanılan zaferin tadını Grup Mecaz'ın birbirinden güzel türküleriyle çıkardılar. Aliağa Belediye Basketbol Takımı'nın maçlarından derlenen sinevizyon gösterimiyle başlayan kutlamada, basketçiler ve yönetim kurulu üyeleri tek tek sahneye davet edilerek boyunlarına çelenk takıldı.

Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya, emeği geçen herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında; "Bu takım tarih yazdı. Bir ilçenin takımı Beko Basketbol Ligi'ne yükseldi. İzmir'in de gururu olduk. Bu takım bu kentte yaşayan herkesin takımı bundan sonra daha çok desteğe ihtiyacımız var, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada ayrı gayrı olmadan bu takıma sahip çıkmalıyız. Bu çocuklar bizim çocuklarımız, bu kentin yüzünü güldüren herkese sonsuz teşekkürler ediyorum" dedi.

Başkan Kaya , Koç Murat Aşkın'a temsili olarak 10 bin YTL'lik bir çek verdi. Belediye Meclisi'nin almış olduğu kararla basketçilere 10'ar bin YTL'lik çekleri dağıtıldı. Daha sonra hep birlikte kupayı kaldıran Aliağa Belediyeli basketçiler büyük coşku yaşadılar.Grup Mecaz'ın türküleriyle coşan Aliağalılar havai fişek gösterimiyle kendilerinden geçtiler. Konserin ardından gece geç saatlere kadar araçlarla konvoy oluşturuldu.

.
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2008 Cumartesi 13:28:21
Güncelleme :15 Mayıs 2008 Perşembe 13:00:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?