18
Mayıs
2024
Cumartesi
ALİAĞA - İZMİR

Aliağa'ya, 'semt' konakları müjdesi

İzmir’in Aliağa İlçesi Belediye Başkanı Tansu Kaya, ilçedeki 7 mahalle muhtarını ziyaret ederek sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi. Muhtarların yeni yılını kutlayan Başkan Kaya, 2005 yılı içerisinde mahallelere yapmayı düşündüğü hizmetleri, muhtarlarla paylaştı.

Başkan Kaya, sırasıyla Yalı Mahallesi Muhtarı Tayyip Baran, Kültür Mahallesi Muhtarı Muharrem Şen, Yeni Mahalle Muhtarı Selma Orhan, Siteler Mahallesi Muhtarı Necati Güven, Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Mehmet İşlek, Atatürk Mahallesi Muhtarı Zeki Dursun ve Kazım Dirik Mahallesi Muhtarı Melih Kılıç’ı ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Belediyenin her hizmeti muhtarlarla birlikte koordineli bir şekilde yapacağını belirten Başkan Kaya, "Seçim beyannamemizde sözünü verdiğimiz semt konaklarının yapımına 2005 yılı içersinde start vereceğiz. Bu konaklar tamamlandığında muhtarların büro sorununu da çözmüş olacağız. Aliağa’nın geleceği için attığımız her adımı, Aliağalılar’la birlikte atıyoruz. Muhtarlar, halkın belediye başkanına ulaşması için bir köprü. En ufak bir sorununuzda gelip, beni haberdar etmekten çekinmeyin" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2005 Cuma 23:11:04
Güncelleme :7 Ocak 2005 Cuma 23:14:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?