19
Mayıs
2024
Pazar
ALİAĞA - İZMİR

Aliağa'ya yeni spor kompleksi

Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya, Aliağa Belediye spor futbol yaz spor okullarına devam etmekte olan 300 öğrenciye spor malzemesi dağıttı. Aliağa Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan malzeme dağıtım törenine Aliağa Belediyespor Kulübü Başkanı İsa Önal, alt yapı sorumlusu Sabahattin Orhan, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Selvi ve Aliağa Belediyesi Basın Danışmanı Mustafa Yıldırım'da katıldı. İçerisinde Aliağa Belediyespor futbol takımının renkleri ve logosundan oluşan forma, tozluk ve şapkanın bulunduğu çantaların ücretsiz olarak dağıtıldığı törene öğrencilerin aileleri de yoğun ilgi gösterdi.


"SPORA OLAN YATIRIMLARIMIZ SÜRÜYOR"
Spor Malzemelerini dağıtarak öğrenci ve velileri sevindiren Başkan Kaya, Aliağa'da spora olan yatırımların hız kazanarak devam ettiğini belirtti. Aliağa'nın kısa vadede sporcu üreten bir fabrika haline geleceğine olan inancının tam olduğunu ifade eden Başkan Kaya, "Bütün yatırımlarımızı Aliağalı çocuklarımızın ve gençlerimiz gelecekte büyük sporcular olarak Türk sporuna hizmet edebilmesi için yönlendiriyoruz. Her mahalleye basketbol sahaları ve futbol sahaları yapıyoruz. Bunun yanında tesisleşmeye büyük önem veriyoruz. İlçemiz bu yıl içinde inşallah büyük bir aksilik olmazsa ENKA Spor salonunun hemen yanında bulunan alanda büyük bir spor kompleksine sahip olacak. İçinde çim saha, atletizm pisti, halı saha, tenis kortu, basketbol sahaları koşu yolu bisiklet yolu ve yürüme yolları bulunan tesisin ENKA Spor Salonu ile entegrasyonu da sağlandığında ilçemiz birçok ilde dahi olmayan büyük bir spor merkezine sahip olacak" diye konuştu.

Spor Malzemeleri dağıtım töreninde Aliağa Belediyespor futbol takımı alt yapı antrenörleri Erol Aydın, Murat Topal ve Alper Peker'de hazır bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2008 Pazartesi 16:41:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?