29
Mayıs
2024
Çarşamba
ALİAĞA - İZMİR

ALTO üyelerine kredi desteği

İzmir'in Aliağa ilçesinde, Aliağa Ticaret Odası (ALTO), Üyelerine piyasa koşullarına göre daha avantajlı koşullar içeren nakdi ve gayri nakdi kredi imkânlarını oluşturmak amacıyla bankalarla protokoller imzalıyor. Oda, son olarak Denizbank ile üyelere yönelik kredi protokolü imzaladı.


Son yıllarda Verimli büyüme stratejisi ile Türkiye'nin önemli finans kuruluşlarından biri haline gelen DenizBank, protokolle Aliağa Ticaret odası üyesi kişi kuruluşlar ile KOBİ'lere uygun koşullarda kredi kullandıracak. Aliağa Ticaret Odası'nda imzalanan Protokol törenine Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Denizbank Ege Bölge Müdürü İlhan Küçükahmetler, İşletme Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Haldun Çelikkol, Aliağa Şube Müdürü Kubilay Tunçel katıldı.


Denizbank Ege Bölge Müdürü İlhan Küçükahmetler, Aliağa'daki tüm küçük ve orta ölçekli işletmeleri DenizBank Aliağa Şubesi'ne davet ederek, "Ülke ekonomisinin can damarı olarak kabul ettiğimiz küçük ve orta ölçekli işletmelere odaklanan DenizBank olarak, bu geniş müşteri kesimine yönelik sunduğumuz tüm hizmetlerimizi "İşletme Bankacılığı" adı altında topladık. İşletme Bankacılığı hizmetlerimizi Aliağa Ticaret Odası üyesi kişi ve kuruluşlara sunmaktan büyük memnuniyet duymaktayız" dedi. İşletmelerin en önemli sorununun, finansal aracılardan yeteri kadar yararlanamamaları olduğunu söyleyen Denizbank Ege Bölge Müdürü İlhan Küçükahmetler, "Bu gerçekten hareket eden DenizBank, İşletme Bankacılığı ürün ve hizmetleri ile bu alandaki önemli açığı kapatma yönünde adımlar atıyor ve finansal süpermarket anlayışı ile bünyesinde yer alan tüm ürün ve hizmetlere ulaşma imkânı da sunuyor. Böylece işletmelerin finansal ihtiyacına çözüm üretirken; iş sahibinin bireysel yaşamını da kolaylaştırmayı hedefliyor." dedi.
Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka da ülke ekonomisinin temel dinamiği olan küçük ve orta ölçekli işletmelerin yaşadığı finansal sorunların, ancak finans sektörünün gayretleriyle aşılabileceğini söyledi. Denizbank'ın Sanayi Ticaret Odası üyelerine yönelik geliştirdiği ürün çeşitlerini geliştirmesinden büyük memnuniyet duyduğunu kaydeden Saka, "Gerek ülke içinde üretim ve ticaret yaparak ayakta kalmaya çalışıp büyük güçlüklerle mücadele eden, gerekse de küresel rekabet koşullarının ağır baskısını üzerinde hisseden üyelerimizin finansa erişimini kolaylaştıracak her adıma oda olarak büyük önem veriyoruz. Bu anlamda imzaladığımız bu avantajlı koşullar içeren kredi protokolünün üyelerimize yararlı olmasını diliyorum" diye konuştu


PROTOKOL NELERİ İÇERİYOR?
Protokol çerçevesinde Aliağa Ticaret Odası üyesi işletmelere 3 aydan 36 aya kadar vade seçenekleri ve özel faiz oranları ile Aylık Taksit Ödemeli Destek Kredisi, Teminat Mektubu, Rotatif ve Spot kredi imkanı sunuluyor.

iha
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 15:36:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?