19
Mayıs
2024
Pazar
ALİAĞA - İZMİR

Aşırı hız facianın eşiğine getirdi

İzmir'in Aliağa ilçesinde, yola kontrolsüz çıkan bir araç takla attı. Kazada üç araba hasar gördü.

Aliağa merkezi İstiklal Caddesi Akbank önünde yan yoldan çıkan araca çarpan Ali Börklü yönetimindeki 35 NH 266 plakalı otomobil iki takla attıktan sonra bir başka otomobile çarparak durabildi. Yoğun araç ve insan trafiğinin bulunduğu caddede kaza sırasında ölen ya da yaralanan olmadı.

İstiklal Caddesi üzerinde 35 NH 266 plakalı aracıyla hız yapan Ali Börklü (34), İstiklal Caddesi ile İzmir Caddesi'nin kesiştiği köşede 35 NDZ 71 plakalı Çağlar Göksal yönetimindeki araca önden çarptı. Çarpma ile direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Ali Börklü, yolda iki takla atarak yanlamasına kaydı. Kayan araç, yol kenarında park halindeki Ali Kır'a ait 34 YN 4444 plakalı araca çarparak durabildi. Kazayı sürücü Ali Börklü yara almadan atlattı. Takla atan 35 NH 266 plakalı aracın sürücüsü Ali Börklü, kazanın nasıl olduğuna kendisinin bile şaştığını söyledi.

Görgü tanıkları, Ali Börklü'nün 35 NH 266 plakalı aracıyla belediye önünden aşırı hızla geldiğini ve aniden yola çıkan 35 NDZ 71 plakalı araca çarptığını söyledi.

Görgü tanıklarına göre, hızlı gelen araç yola çıkan araca çarptı daha sonra iki takla atarak yanlamasına yolda kaydıktan sonra 10-15 metre sonra durabildi. Bir görgü tanığı, "Eğer yoldaki arabaya çarpıp durmasa yol kenarındaki dükkandan içeri girerdi. Büyük bir facia yaşanırdı" diyerek olayı anlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 12:26:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?