29
Mayıs
2024
Çarşamba
ALİAĞA - İZMİR

Babaoğlu: Kendimize geldik

Beko Basketbol Ligi'nde deplasmanda Beşitaş Cola Turka'yı kendi evinde de Fenerbahçe Ülker'i mağlup ederek iyi bir çıkış yakalayan Aliağa Petkim'de yüzler gülüyor.


Genel Menajer Birtan Saka, alınan iki galibiyetin takımın toparlanmasını sağladığını söyledi. Saka, "Beşiktaş Cola Turka ve hemen ardından oynadığımız Fenerbahçe Ülker galibiyetleriyle toparlandık. Hedefimiz aynı istikrarı devam ettirmek" dedi.
Aliağa Petkim Basketbol Takımı Antrenörü Mete Babaoğlu ise takımın kendini bulduğunu ifade ederek, "Arka arkaya iki zorlu maçtan galip ayrılmasını bildik. Bu iki galibiyet çok önemliydi. Özellikle son iki yılın şampiyonu Fenerbahçe'yi farklı yenmek takımımızın ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor. Biz bu iki maçtan önce sürekli iyi savunma yapamadığımız konusunda eleştiri alıyorduk oysa iki maçı da iyi savunma yaparak kazandık. Önümüzde daha çok uzun bir yol var sabırlı olacağız ve hedeflerimize ulaşacağız" şeklinde konuştu. Her takımda zaman zaman sıkıntılar yaşanabileceğini belirten Babaoğlu, "Her takım bazen sıkıntılar yaşar. Ancak biz Aliağa Petkim olarak istikrarı yakalamak istiyoruz. Oyuncularımız Aliağalı taraftarlara hak ettikleri sevinçleri yaşatacaktır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 20:39:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?