19
Mayıs
2024
Pazar
ALİAĞA - İZMİR

Başkan Kaya'ya sendikadan destek

Belediye Ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Genel Teşkilatlanma Sekreteri Medeni Sevinç, Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya'yı ziyaret etti. Aliağa'ya her geldiğinde şehri daha gelişmiş ve güzelleşmiş bulduğunu ifade eden Sevinç, çalışmalarından dolayı Başkan Kaya'yı kutladı.


Teşkilat çalışmaları nedeniyle geldiği İzmir'de, Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya'yı da ziyaret eden Sevinç, Başkan Kaya'nın ilçe'de yaşayan vatandaşlara hizmet etmekten başka bir düşüncesi olmadığını belirterek, sendika olarak Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya'nın çalışmalarını taktirle takip ettiklerini söyledi.


Ziyarette Bem-Bir-Sen İzmir İl Başkanı Kamuran Han'da hazır bulunarak, "Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya, memur dostu bir belediye başkanı. Aliağa Belediye Başkanımız Tansu Kaya döneminde büyük bir atılım gerçekleştirdi. Ege'nin en büyük katlı kapalı pazaryeri. İstiklal ve Hükümet caddeleri yapımı, Sahil bandı düzenlemeleri, Kadın Konuk evi, Engelli Rehabilitasyon Merkezi, yeşil alan ve park çalışmaları ile birlikte kentin 15 yılı aşkın zamandır hizmet almayan mahallerine götürdüğü alt ve üst yapı hizmetleri Aliağa'nın çehresini değiştirmiştir. Genç, çalışkan ve üretken belediye başkanımız Tansu Kaya'ya güvenimiz ve inancmız tamdır" diye konuştu. Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, BEM-BİR-SEN temsilcilerine gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti.


Kaya, "Aliağa sürekli büyüyen ve bünyesinde çok farklı iş kollarını barındıran bir kent. Dolayısıyla yapılması gereken işler çok fazla. Aliağa'da iş hiçbir zaman bitmez. Biz bu güne kadar hiç durmadan yolumuza devam ettik. İnşallah bundan sonra da aynı hızla çalışmaya devam edeceğiz. Öncelikli olarak imar planları ile ilgili ciddi sıkıntılarımız vardı. 1975 yılına kadar tüm imar planları ve meclis üyeleri taranarak sayısal ortama aktarıldı. Bu bizim çok vaktimizi aldı. Bir kentin düzgün yapılaşması ve düzgün sanayileşmesi için bu çok önemliydi. Kentin her şeyi imar planlarıdır. İmar planlarınız düzgün değilse çarpık yapılaşmadan bahsedersiniz. Bunun haricinde yine Aliağa için çok önemli olan çalışmalarımızdan biri de çevre kirliliği ile mücadele oldu. Aliağa'da hava emisyonlarında yüzde 80'ne varan iyileşme sağladık. Yaptığımız ve yapacağımız yatırımlarla birlikte devraldığımız dönemden geriye dönük 20 yıla eşit iş yaptık. Bütün bu çalışmalarımızı işçimizle, memurumuzla ve vatandaşlarımızla el ele vererek büyük bir uyum içinde gerçekleştirdik" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 16:52:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?