28
Mayıs
2024
Salı
ALİAĞA - İZMİR

Başkana verdiği sözü tuttu

Türkiye Trihatlon Şampiyonası'nın 3. ayağına katılan Aliağa Gençlik ve Spor Kulübü trihatlon sporcusu Bahadır Tama (24), Belediye Başkanı Turgut Oğuz'a verdiği sözü tutarak, 2. olmayı başardı.

Türkiye Trihatlon Şampiyonası'nın Marmaris'te düzenlenen Gökova - Akyaka etabına katılmadan önce mutlaka derece yapacağı sözünü Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz'a veren genç sporcu yarışmayı 2. olarak tamamladı.

Şampiyonanın ardından Aliağa Belediye'sini ziyaret eden Bahadır Tama, Başkan Vekili Hüseyin Erken ile görüştü. Başkan Oğuz'a vermiş olduğu sözü lerine getirdiği için gurur duyduğunu belirten genç sporcu, "3 yıl üst üste Türkiye Şampiyonu oldum ancak şimdi büyüklerde yarışıyorum. Bu yarışmanın daha önceki etaplarında da 3. oldum ve bu son etapta 2. olmayı başardım. Bu etap da aynı zamanda Balkan Şampiyonası seçmeleri yapıldı. Başkanımıza verdiğim sözü tutmuş olmaktan dolayı mutluyum" şeklinde konuştu. Genç sporcuyu makamında kabul eden Belediye Başkan Vekili Hüseyin Erken ise, "Belediye olarak spora daha çok yatırım yapmayı istiyoruz. Önümüzdeki günlerde vereceğimiz destekle sporcularımızın başarılarını birlikte paylaşacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 16:08:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?