19
Mayıs
2024
Pazar
ALİAĞA - İZMİR

Belediye girişinde artık X-Ray yok

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz makamında tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.

Başkan Oğuz'u ilk tebrik eden CHP İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan olurken, önceki gün makamı devir alan Oğuz'a vatandaşların yanı sıra çeşitli kurum ve kuruluşların da tebrikleri devam ediyor. Bu arada vatandaşların uzun süre şikayet konusu olan belediye girişindeki X-Ray cihazı Başkan Oğuz'un talimatı doğrultusunda kaldırıldı.

Tebrik için ziyarete gelen vatandaşlarla tek tek ilgilenen Oğuz'u birçok kişi ve kurumun yanında Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Aliağa Belediyesi Eski Başkanı ve CHP İzmir eski milletvekili Hakkı Ülkü, Eski İlçe Başkanı Kahraman Cengiz, Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın, Aliağa Şubesi eski Başkanı İbrahim Doğangül, mevcut Başkan Salih Mehmet Aydın ilk ziyaret eden kişiler arasında yer aldı.

Başkan Oğuz'un ilk icraatlarından biri de seçim döneminde söz verdiği gibi belediye girişindeki X-Ray cihazını kaldırtmak oldu. Vatanların şikayet konusu olan X-Ray cihazı Başkan Oğuz'un talimatı doğrultusunda kaldırıldı. Başkan Oğuz kapı girişindeki güvelik personelinden kimlik kontrolü yapmamasını da istedi. Başkan Oğuz'un eşi Emine Oğuz da kadınların tebriklerini Sahil Cafe'de kabul etti. Yüzlerce bayanın tebriğini, CHP Kadın Kolları Başkanı Güneş Ataş ve CHP'li kadın meclis üyeleri ile birlikte kabul eden Oğuz kadınlara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 11:42:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?