19
Mayıs
2024
Pazar
ALİAĞA - İZMİR

Belediyecilik benim işim

İzmir’in Aliağa ilçesinde MHP’liler belediye meclis üyesi adayı Sevim Kaya’nın verdiği kahvaltılı toplantıda vatandaşlarla biraraya geldi.

Toplantıya, MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Şengül, MHP İlçe Başkanı Nail Kaymak, MHP meclis üyesi adayları ve çok sayıda Aliağalı vatandaş katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Sevim Kaya, makam ve mevkileri mevsimlere benzeterek, “Üç aylık bir kış mevsiminin sonucunda yarın bahar mevsiminin ilk gününü birlikte karşılayacağız. Mevsimler değiştiği gibi makamlar ve mevkilerde değişebilir. Eğer siz değiştirmezseniz, yeni yüzlere yer imkan vermezseniz silinip gideriz baharı yaşamadan hep kışta kalırız” şeklinde konuştu.

MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Şengül ise, Aliağa’da belediyeciliğin düzgün yapılmadığını savundu. İyi belediyeciliğe örnek olarak Helvacı beldesini gösteren Şengül, “Helvacıya bir gidin görün belediyecilik nasıl yapılırmış. Helvacıya Halısaha yaptım, çim futbol sahası yaptım, çok amaçlı salon yaptım. Buralarda yüzlerce spor yapan gençlerimiz var. Helvacı da Helvacıspor var. Ben onu satmadım” dedi.

Mevcut belediye yönetiminin halkın sorunlarını dinlemediğini belirten Şengül, şöyle konuştu: “Benim belediyeciliğimde kapıda kimlik sorma olmayacaktır. Ben korumalarla dolaşmayacağım. Sorunlardan ve sorulardan kaçmak için yapılan ve sorunlar yumağı olan Ak Masayı kaldıracağım. Oraya kendim oturacağım. Biz halkın derdine derman olmaya geliyoruz.”

CHP adayı Turgut Oğuz'un "Belediye'nin 20 trilyon borcu var. Ben bu borçla yatırım yapamam" dediğini hatırlatan Şengül, "CHP'nin adayı daha şimdiden havlu atmıştır" ifadelerini kullandı. CHP yönetiminin 5 yıldır Aliağa Belediyesi'ni denetleme görevi yapmadığını, muhalefet yapamadığını savunan Şengül, "Muhalefetin sormadığı hesabı biz iktidar olunca soracağız" dedi.

Şengül Aliağalı kadınlara daha fazla iş imkanı sağlanacağını belirterek, ilçeye tekstil sektörünü getireceğini, kadınlara daha fazla imkan sunacağını dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 15:59:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?