27
Mayıs
2024
Pazertesi
ALİAĞA - İZMİR

Belediyeden kredi kartı kolaylığı

Aliağa Belediyesi, vatandaşların Belediyeye karşı mükellef oldukları ödemelerde kredi kartı kullanım kolaylığı getirdi. Vatandaşlar bundan böyle gerek vergi ödemelerini gerekse ceza, harç gibi diğer tüm ödemelerini belediye veznesine kredi kartı ile yapabilecek.

UYGULAMA BAŞLADI

Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz uygulamanın tüm kredi kartlarında geçerli olduğunu ve amaçlarının vatandaşlara ödeme kolaylığı sağlamak olduğunu belirterek; “Gelişen teknolojiyi ve çağın imkânlarını dikkate alarak Belediye hizmetlerimizde sürekli yenilik ve gelişim planlıyoruz. Bu amaçla ilk olarak vatandaşlarımızın işlemlerini kolaylaştırmak için kredi kartı ile ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Bundan böyle vatandaşlarımız belediyemiz veznesine gelerek Belediyeye karşı mükellef oldukları tüm ödemeleri veznemizden kredi kartları ile yapabilir” dedi.

E-BELEDİYECİLİĞE DOĞRU

Vatandaşların belediyeye gelmeden teknolojinin imkanlarını kullanarak yeni hizmetler sunmayı düşündüklerini belirten Başkan Oğuz; “Çok yakın bir süre sonra vatandaşlarımız belediyemizin Internet sitesi üzeriden Emlak, İlan-Reklam, Çevre Temizlik Vergisi gibi tüm borçlarını öğrenebilecekler ve kredi kartından online ödeme yapabilecekler. Bu sayede hemşerilerimiz ödeme yapmak için belediyeye kadar gelme zahmetinden kurtulacak. Bilgisayarı başında belediyeye olan borçlarını öğrenip ödeyebilecek” şeklinde konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2009 Cumartesi 15:05:10
Güncelleme :25 Temmuz 2009 Cumartesi 15:39:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?