19
Mayıs
2024
Pazar
ALİAĞA - İZMİR

Bilgiç kalbine yenik düştü

ALİAĞA TİCARET ODASI ÜYESİ RAHMİ BİLGİÇ VEFAT ETTİ

İzmir'in Aliağa ilçesinde esnaf ve ticaret camiasının renkli siması Rahmi Bilgiç kalbine yenik düştü. Aliağa Öncü Gıda Şirketi ve Bilgiçler Gıda Şirketi sahibi, Aliağa Ticaret Odası üyesi Rahmi Bilgiç (53) geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti. Bilgiç'in ölümü Aliağa'da derin üzüntüyle karşılandı.

Aliağa Esnaf ve Ticaret erbabından Rahmi Bilgiç dün akşam saat 18.15 sıralarında Aliağa Merkezinde bulunan Öncü Gıda adlı işyerinin önünde fenalaştı. Kalp krizi geçiren Bilgiç'e çevreden gelen doktorlar ilk müdahaleyi yaptı. 112 ambulansıyla Aliağa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Rahmi Bilgiç, yoğun bakımda iki saat süren müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Aliağa Esnaf ve Ticaret camiasının renkli ve sevilen simalarından olan Rahmi Bilgiç'in vefat haberi ilçede derin üzüntüyle karşılandı. Sevenleri ve

Aliağalılar acı haber üzerine hemen Aliağa Devlet Hastanesine koştu. Rahmi Bilgiç bugün öğle namazını müteakiben Aliağa Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Aliağa'da defnedilecek.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, oda üyesi Rahmi Bilgiç'in vefatından derin üzüntü duyduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Aliağa, çok sevilen bir esnaf ve ticaret erbabını çok genç bir yaşta kaybetti. Aliağa'da herkesin sevdiği, değer verdiği bir arkadaşımız, kardeşimizdi. Allah'dan rahmet diliyorum. Başta acılı ailesi olmak üzere tüm yakınları ve sevenlerine de sabır ve baş sağlığı diliyorum."

1957 de Menemen'de doğan Rahmi Bilgiç, evli ve iki çocuk babasıydı. 2002 yılında AK Parti Aliağa ilçe başkanlığı görevinde de bulunan Rahmi Bilgiç, şarkıcı Sevda Demirel için patlattığı şampanyalarla adını duyurmuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 10:33:04
Güncelleme :24 Şubat 2010 Çarşamba 12:39:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?