19
Mayıs
2024
Pazar
ALİAĞA - İZMİR

Çam ağaçları kesilmesin, dikilsin!

Aliağa Belediyesi tarafından Aliağalılara yeni yılda çam fidanı hediye edildi.

Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Müdürü Aysun Laçinel Bölat; "Yılbaşının simgesi çam ağaçlarıdır.

Biz de bu fidanların en iyi şekildedeğerlendirileceğini umuyoruz. Önelcik olarak esnaflarımıza dağıtıyoruz ki dükkanlarının önüne diksinler" dedi.


Yeni yılda kalıcı bir hediye vermek için en uygun hediyenin Çam ağacı olduğunu belirten Aysun Laçinel Bölat; "Aliağa Belediyesi olarak başkanımız Tansu Kaya adına bu fidanları dağıtıyoruz. Toplam dört bin adet fidan dağıtılacak. Kendi seramızda yetiştirdiğimiz fidanlar kalıcı bir hediye olacaktır. Yılbaşlarında çam ağaçları kesilmesin, dikilsin. Bu vesile ile tüm Aliağalıların yeni yılını kutlar, sağlık başarı ve mutluluk dilerim.

Yeni yılın tüm dünya insanlarına barış ve hoşgörü getirmesi en büyük isteğimizdir" şeklinde konuştu. Çam fidanları; Belediye Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Müdürü Aysun Laçinel Bölat ve Belediye Park Bahçe Müdürü Erkan Gökçe tarafından, İstiklal caddesi ve Fevzi Paşa Caddesi esnafı başta olmak üzere Aliağalılara dağıtıldı. Çam fidanlarının üstünde; Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya'nın bir fotoğrafı ve "Yeni yılınız kutlu olsun. Aliağa'mız için daha iyiye, daha güzele hep birlikte el ele" yazılı mesajı bulundu.

İha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 15:28:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AHMET ÜSTÜNBAŞ KIRIKHAN - HATAY IP: 88.224.128.xxx Tarih : 7.01.2009 09:40:35

ÇAM AĞAÇLARI TEMİZ HAVA DEPOSU OLDUĞU İÇİN SAĞLIK YÖNÜNDE EN GEREKLİ AĞAÇLARDIR.ÇAM AĞAÇI HER YERDE MÜMKÜNSE YETİŞTİRİLMELİDİR. ÇAM AĞAÇINI KESMEK DEMEK SAĞLIĞI YOK ETMEK DEMEKTİR.ÇOCUKLARIMIZA AĞAÇ SEVGİSİNİ OKUL ÇAĞLARINDA VERMELİYİZ.ÇAM AĞAÇININ FAYDALARINI ONLARA ANLATMALIYIZ.. ÇOCUKLARIMIZI İNSANLIĞA FAYDALI ELEMANLAR OLARAK YETİŞTİRMELİYİZ.ÇAM AĞAÇLARI KESİLMESİN,DİKİLSİN... KAMPANYASINA HEP BİRLİKTE İŞTİRAK EDELİM.ÜLKEMİZİ ORMANLARLA KAPLI SAĞLIK DEPOSU HALİNE GETİRELİM.HAYDİ KOLAY GELSİN..