19
Mayıs
2024
Pazar
ALİAĞA - İZMİR

CHP Aliağa adaylarını basına tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa ilçe Örgütü, 29 Mart yerel seçimlerinde, partisi adına yarışacak adaylarının tanıtım toplantısı partililerin yoğun katılımı ile yaptı.

İlçe binasında yapılan tanıtım toplantısına Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Ömer Turgut Oğuz'un yanı sıra belediye ve il genel meclis üyesi adayları ile partililer katıldığı aday tanıtım toplantısında, aday tanıtımlarını İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan yaptı. CHP'nin meclis ve il genel meclisi listelerinde bulunan 19 adaydan 13'ünün üniversite, 5'inin lise 1 adayın ise ilköğretim mezunu olmasının yanı sıra 15 Aliağa Belediyesi Meclis üyesi adayından 6'sının, 4 İl Genel Meclis adayından birinin bayan olduğu öğrenildi.


Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Ömer Turgut Oğuz yaptığı açıklamada; ''Bir bölgenin, bir zümrenin değil Aliağa'da yaşayan tüm hemşerilerimin başkanı olacağım. Aliağa'yı halkımızla birlikte yöneteceğiz. Aliağa'mızda evinde aç yatan vatandaşımız, sokakta sahipsiz çocuklarımız olmayacak, Aliağa'nın Sokağı da, caddeleri de belediyesi tertemiz olacak'' dedi.


Aliağa Belediyesinin 18 Trilyon borcu olmasına rağmen göreve geldikleri takdirde hem borçları ödeyip hem de taviz vermeden projelerini uygulayacaklarını belirten Oğuz, yanlış politikaları nedeniyle belediyenin parasının çarçur edildiğini söyledi. Göreve geldiğinde yapacağı projelerden de bahseden Oğuz; ''İşsizliği çözmek için büyük çaba sarf edeceğim, iş edinme ve beceri kursları açacağız. Her evde mutlaka bir çalışan olacak. Belediye hizmetleri taşeronlar eliyle yapılmayacak. Kirli sanayi ile mücadele edilecek. Aliağa'da sosyal hayatın canlanmasını sağlayacağız.

Gençlik Merkezi yapacağız. Emek ve Barış Şenlikleri yeniden başlayacak'' dedi. Basına ilçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan tarafından tanıtılan Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Aday Listesi şu şekilde oluştu; Belediye Başkan Adayı; Ömer Turgut Oğuz. Belediye Meclis Üyesi Adayları;Haydar Karaman, İlknur Coşkun Köse, Münir Nurettin Bayrav, Mustafa Kabadayı, Kıymet Baysal, Selma Orhan, Barış Eroğlu, Bahar Deniz Karaman, Uğur Kaçar, Sedat Güç, Sevtap Duman, Duygu Yorulmaz, İlker Varol. Kontenjan Adayları: Hüseyin Ekren, Fuat Özer. İl Genel Meclisi Üyesi Adayları: Özer Örnek, Nesrin Beykoz, Tarık Uslu, Özcan Durmaz.

İha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 17:57:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?