23
Mayıs
2024
Perşembe
ALİAĞA - İZMİR

CHP'den belediyeye eleştiri

CHP Aliağa İlçe Başkanı Kahraman Cengiz, AKP'den seçilen Belediye Başkanı Tansu Kaya’nın bir yıllık karnesinin başarısız olduğunu ileri sürdü. Aliağa Belediyesi’nin bir yıllık çalışmalarını değerlendiren CHP İlçe Başkanı Kahraman Cengiz, "Seçimlerden bu yana geçen bir yılda, Aliağa Belediyesi’nin başlattığı yeni bir yatırım yoktur. Bu yaz döneminde de yeni yatırım olmayacağı görülmektedir" dedi.

Başkan Kaya’nın bir yıllık karnesinin başarısızlıklarla dolu olduğunu savunan Cengiz, "Belediyelerde hizmetin devamlılığı esastır. Giden yönetim de gelen yönetim de bu ilkeye uymalıdır. Üzülerek ifade ediyorum, bu gelenek Aliağa’da yıkılmak üzeredir. Bu geleneğin yıkılmasını isteyenler, çıkarlarını her şeyin üstünde görenlerdir. Bu mantıkla hareket eden siyasetçilerin yarattığı tahribat, toplumumuzun karşısına işsizlik, yoksulluk, eğitimsizlik ve her alanda kötü bir sonuç olarak çıkmaktadır" diye konuştu.

Başkan Cengiz, "AK Parti’li belediye yönetimi, bu devasa kenti yönetmek için söylemden öteye hiçbir hazırlık yapmamıştır. Aliağa bu anlayışla yönetilmeye başlamıştır. Geriye kalan süre de bu anlayış çerçevesinde geçecektir. Görünen köy kılavuz istemez. Seçimlerden bu yana geçen bir yılda belediyenin başlattığı yeni bir yatırım yoktur. Bu yaz döneminde de yeni yatırım olmayacağı görülmektedir. Hava kirliliği İzmir’i bile tehdit edecek noktaya gelmiştir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2005 Çarşamba 15:03:51
Güncelleme :4 Nisan 2005 Pazartesi 14:38:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?