27
Mayıs
2024
Pazertesi
ALİAĞA - İZMİR

CHP'den plaketli teşekkür

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe örgütü geçen dönem partisi adına görev yapan 6 Belediye meclisi ile 1 İl Genel Meclis üyesini başarılı çalışmalarından dolayı plaket ile ödüllendirdi.

İlçe binasında yapılan ve İlknur Köse'nin mazereti nedeniyle katılmadığı törende Yakup Öztürk, Kıymet Baysal, Ulviye Öztürk, Osman Bayrak, Sezai Özkan ve Özer Örnek'e plaketleri ilçe başkanı Özlem Şan Oğuzhan tarafından verildi.

CHP İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, meclis üyelerine teşekkür ederek, "Geçen dönem partimiz adına görev yapan 6 belediye meclis üyesi arkadaşımız partimizi en iyi şekilde temsil etmişler, sorumlu muhalefetin nasıl yapılması gerektiğini göstermişlerdir. Sorumlu muhalefet anlayışı doğrultusunda görevlerini en iyi şekilde yaparak partimizi iktidara taşımada da önemli görevler üstlenmişlerdir. Bu gün yeni meclisimizde, geçen dönem görev alan bazı arkadaşlarımız bu dönem de görev almışlar, bazı arkadaşlarımız görev almamıştır. Sonuç itibariyle bu bir bayrak yarışıdır. Görev alan da almayan da bizim için aynı değerdedir. Her biri partimiz için çok değerli kişilerdir" dedi.

Bu dönem göreve yeniden seçilen İl Genel Meclisi Üyesi Özer Örnek'in geçen dönemki başarısını tescillediğini belirten Oğuzhan, geçen dönem bir olan il genel meclis üye sayısının 3'e yükseldiğini ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 10:41:26
Güncelleme :11 Nisan 2009 Cumartesi 10:48:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?