19
Mayıs
2024
Pazar
ALİAĞA - İZMİR

DP adaylarını tanıttı

Demokrat Parti (DP) Aliağa ilçe örgütü 29 Mart yerel seçimlerine katılacak adayların tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

DP Aliağa ilçe binasında gerçekleştirilen tanıtım toplantısına DP Aliağa Belediye Başkan Adayı Mehmet Şükrü Ünsal'ın yanı sıra belediye ve il genel meclis üyesi adayları ve partililer katıldı.

DP'nin Belediye Başkan adayı Mehmet Şükrü Ünsal ile birlikte belediye meclis üyeliğinde Necmi Türe, Bayram Karcı, Şule Tekin Şener, Mehmet Ünsal, Tezcan Karabacak, Sibel Özkan, Fikri Tüken, İl Genel Meclis üyeliğinde ise Celal Baykan, Mustafa Kokulu, Cengiz Doğru yer aldı.

Adayların tanıtımının gerçekleştirilmesinin ardından bir konuşma yapan DP Aliağa ilçe Başkanı İsmail Çağlayan, seçimlerde Demokrat Partinin iddialı olduğunu belirterek, "Seçimlerde Demokrat Parti'nin farkını halkımız görecek. Belediye başkan adayımız ve meclis üyesi adaylarımızla birlikte kıratımızla şahlanacağız" dedi.

İsmail Çağlayan'ın ardından konuşan Belediye Başkan adayı Mehmet Şükrü Ünsal ise, "Bu seçimlerde ya AK Parti ya da CHP konusu işleniyor. Biz halkımızdan 2007'de düştükleri hataya tekrar düşmemelerini istiyoruz. Demokrat Parti merkez sağın en büyük temsilcisidir. 30 Mart sabahı Türkiye çok farklı uyanacak bunu herkes böyle bilsin. Biz ölmedik, sağız ve buradayız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 22:54:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?